Bo moja motywacją jest nabranie masy, a jestem ektomorfikiem i cięzko mi to idzie :/ Niechce byc juz kościotrupem, no i chce przytyć ile sie tylko da, narazie w 3 miechy zrobilem 8kg z czego 2 schudlem przez świeta :/ No i kazdy ćwiczy tez chyba po to zeby być bardziej atrakcyjny i co sie z tym wiąze kazdy wie :D
...
Napisał(a)
Siema, taki wydaje sie mi ciekawy temat, moze już był to sorki, ale ciekawy jestem jaka jest wasza motywacja do dalszego wysiłku, treningów, jak jest wasz cel, a jak np osiągliscie juz swoj cel ćwiczycie dalej?
Bo moja motywacją jest nabranie masy, a jestem ektomorfikiem i cięzko mi to idzie :/ Niechce byc juz kościotrupem, no i chce przytyć ile sie tylko da, narazie w 3 miechy zrobilem 8kg z czego 2 schudlem przez świeta :/ No i kazdy ćwiczy tez chyba po to zeby być bardziej atrakcyjny i co sie z tym wiąze kazdy wie :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Biore motywacje z wizji swojego ciała do której dąże, kiedyś jak zaczynałem pakowac to brały mnie momenty zwątpienia niechęci do treningu,ale już przez długi czas trening to muj nawyk tak jak spanie czy jedzenie nie mam nawet takich myśli że mugł bym odpuścic trening.
Swojego najlepszego przyjaciela i najgorszego wroga poznajemy codziennie, spoglądając w lustro.
...
Napisał(a)
ten typek jest moją motywacja: https://www.sfd.pl/Cyber-TEST:_Thermal_Pro_Evolution_+_KO_i_Nitro2_by_saib___-_PODSUMOWANIE_str._88!-t298736.html
a pamiętam jeszcze, jak głosowałem, żeby dostał moda w SW
.
a pamiętam jeszcze, jak głosowałem, żeby dostał moda w SW

...
Napisał(a)
kupuje supli za 2-3k miesiecznie, jezdze w jedna storne 40km na siłke o 5 rano, jak wchodze na sale i zaczynam cwiczyc i dochodzi mi do glowy ze nie dam rady zrobic nastepnej serii i jak pomysle ile jem supli, ile jade na siłkę i o ktorej wstaje to zap*****lam jak dziki osioł...
...
Napisał(a)
Tak jak Dudek moja motywacja bedzie Saib ale to dopiero w kwietniu bo od kwietnia bede robil redukcje
...
Napisał(a)
Dzięki chłopaki!
Nawet nie wiecie, jak miło czyta się takie posty...
Dla mnie motywacją stała się przede wszystkim moja dziewczyna, no i równie mocno to, kim zostałem na SFD. Bold, moderator, elita... trzeba było wziąć się za siebie, bo jeszcze na początku tego roku aż przykro było patrzeć w lustro.
Wiedziałem już sporo, a nie chciało mi się spróbować wykorzystać nabytej wiedzy w praktyce. To było bardzo głupie. Lenistwo, brak wiary... to był błąd.
Obrazowo chcąc wyjaśnić to, o czym mówię, zapraszam do linka poniżej. Wstawiłem fotki z poprzedniej redukcji. Na ostatniej można zobaczyć porównanie, jak wyglądałem w lutym 2006... Myślę, że wtedy łatwo będzie zrozumieć, o czym pisałem powyżej.
https://www.sfd.pl/Cyber-TEST:_Thermal_Pro_Evolution_+_KO_i_Nitro2_by_saib___-_PODSUMOWANIE_str._88!-t298736-s99.html#post5
Pozdr.
Nawet nie wiecie, jak miło czyta się takie posty...

Dla mnie motywacją stała się przede wszystkim moja dziewczyna, no i równie mocno to, kim zostałem na SFD. Bold, moderator, elita... trzeba było wziąć się za siebie, bo jeszcze na początku tego roku aż przykro było patrzeć w lustro.
Wiedziałem już sporo, a nie chciało mi się spróbować wykorzystać nabytej wiedzy w praktyce. To było bardzo głupie. Lenistwo, brak wiary... to był błąd.
Obrazowo chcąc wyjaśnić to, o czym mówię, zapraszam do linka poniżej. Wstawiłem fotki z poprzedniej redukcji. Na ostatniej można zobaczyć porównanie, jak wyglądałem w lutym 2006... Myślę, że wtedy łatwo będzie zrozumieć, o czym pisałem powyżej.
https://www.sfd.pl/Cyber-TEST:_Thermal_Pro_Evolution_+_KO_i_Nitro2_by_saib___-_PODSUMOWANIE_str._88!-t298736-s99.html#post5
Pozdr.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Dlaczego_ćwiczę_-t291602.html
moja motywacja i wielu innych osob...Pozdrawiam
moja motywacja i wielu innych osob...Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Moja motywacja jest pepis
kiedys go przerosne

kiedys go przerosne

trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
Moją motywacją jest kojot
Kiedys bede taki jak on

Kiedys bede taki jak on

--==GAINER TEAM==--
...
Napisał(a)
dudek jakis problem? przynajmniej zdobywam dosw i wiem co dobre dla mnie, nie gdybyam ze to jest dobre a to nie..
a co kupuje? duzo rzeczy i duzo rzeczy testuje...byle gowno kosztuje 200zl...
a co kupuje? duzo rzeczy i duzo rzeczy testuje...byle gowno kosztuje 200zl...
Polecane artykuły