Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Skoro już cytujesz to weź to w cudzysłów i napisz źródło
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2012-10-01 21:44:27
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Więc nie rozumiem.Po co ten temat i te pytania?
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
12449
Napisanych postów
161900
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240296
tylko, ze sam wysilek fizyczny zwieksza nasze zapotrzebowanie na witaminy, mineraly aminokwasy czy glukoze. bialko(aminokwasy) to tez kalorie. wiec wiekszy wysilek=musisz wiecej dostarczyc by zachowac proporcje=nadwyzka do stanu osoby nietrenujacej. TRening zwieksza zapotrzebowanie.
tez nie rozumiem o co ci chodzi, chyba sam tego nie rozumiesz...
Szacuny
16
Napisanych postów
1068
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
23776
Kalorie w białku nie są przeznaczane do procesów jego rozpadu i przemian, przecież napisałem PROPORCJONALNIE dobrane cukry (kalorie) do całej reszty, a skoro masz więcej białka itd to masz więcej cukrów, ale proporcjonalnie więcej a nie nadwyżkę... od kiedy proporcje = nadwyżka. Dlaczego zadaje pytanie ? Ronie czy ty czytałeś cały ten temat bo coś mi się wydaje że jednak nie
Nie interesuje mnie, to że ktoś sobie wymyślił ze każda masa musi być z nadwyżka kcal, chce poznać podstawy tego myślenia pod kątem biochemicznym.