Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
310
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3456
Witam!
kiedyś gdzieś był fajny post na ten temat ale nie moge go odszukać w wyszukiwarce.
cykl 2 tygodnie on i 2 of
w sumie 2 M1T i 2 S1+ brane w dawkach
4 tabl M1T i 2x5 psiknięć S1+ są ok??
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6623
mm a wiesz spac juz mi sie nie chce ale jestem taki mmm no trudno to wyjasnic bo ogolnie jak to biotre to jestem bardzo zrelaxowany tak jak od jakis mocnych tab przeciw bolowych a jesli sie czuje taki relax w kazdym miesniu to sam wiesz jaka ma sie ochote do treningu zadna !!
jedyne co mi sisie chce to pelno jedzenia na stole tv pilot popcorn i laska bo w sumie to mmm jesli ktos nie ma laski to mu wspolczuje przy czyms takim bo libido poszlo mi serjo mocno i jedyne o czym teraz mysle to o o heheheh no sami wiecie o czym ;)
Ale ogolnie poszlo mi juz 1 kg po 5 dniach (a 1 kg to mi nawet na kreatynie po 3 tyg nie poszedl wiec jak bna razie jestem szczesliwy i to mnie tylko jeszcze jakos dopinguje do treningu)
wogle na poczatku mialem takie dziwne uczucie jak by serce mi bilo mocniej albo bylem taki zakrecony ze wogle nie wiedzialem co sie dzieje ale dzis w 5 dniu stosowania nie odczuwam juz niczego poza relaxem mmm a ten relax to calkiem przyjemny jest mm samopoczucie lepsze wszystko tak mnie obchodzi m i ogolnie to niczym sie jakos od 5 dni nie przejmuje
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja tam szamam sobie m1t i spać mi sie chce na maxa Totalnie nie mam ochoty na treningi, ale za to uzywam wiekszych ciezarow na klate np po 2 weeks brania daje na seryjke 10kg wiecej
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6623
ogolnie to nie jestem pewien ale spanie jest chyba dlatego ze mmm ph maja jakies srodki na spadek cisnienia zeby cisnienie krwi nie szlo tka do gory no i przy spadku cisnienia chce sie spac ale nie wiem czy to prawda bo ogolnie powinismy miec wieksze cisnienie ale gdzies tak cos tam slyszalem od kogos m jesli to nie prawda to poprawcie mnie