Szacuny
5
Napisanych postów
3583
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
16407
Ostro nasiany ten plan, ale wyglada fajnie jak masz mozliwosci zeby go w 100% wykonac to probuj bo kazdy reaguje inaczej bodzce i sie nei dowiesz jak sam nie sprobujesz.
Szacuny
6
Napisanych postów
375
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2876
No nasiany dobrze hehe ale po treningu pompa jest bardzo dobra wczesniej tak nie mialem po innnych planach a przedtreningowek nie uzywam;) no zobace jak bedzie do konca i przez caly plan 8 tygodni bede odrazu mono te bral;)
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
120
plan ciekawy warty spróbowania trzeba przerobić 4-6 tyg aby stwierdzić jak na nas zadziałał, pompa jest na moje zasługa 10 powtórzeń na duże partie i tylko min przerwy ( zwłaszcza na duże partie ) wiec intensywność dość duża i dopompowanie krwi do mięśni musi się pojawić :)
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
120
to trochę indywidualne podejście co do treningu jak i aerobów, trzeba wziąć pod uwagę takie rzeczy jak wiek nasz metabolizm co robimy w ciągu dnia itp ja na male partie robię 1-2 min przerwy na duże 2-3 minut, aeroby w zaleznosci mi starczy 15- 20 min po treningu
Szacuny
6
Napisanych postów
375
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2876
Maciej F planuje cale 8 tygodni zrobic robie tak jak rozpisał Jay tyle samo seri i powtorzeń) będę po każdym tygodniu opisywał jak mi idzie;) tylko mam pytanie bo tam nigdzie nie znalazlem co do zwiekszania ciezaru...ja robie ze zwiekszam nie co serie a co trening moze tak byc?
Szacuny
278
Napisanych postów
2303
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
99903
w tabeli jest podany zakres ciężaru od...do,więc jak masz wartości graniczne podane to wartość pomiędzy nimi np. jest ciężarem jaki należy zrobić w 2 serii, przy założeniu 3 serii w danym ćwiczeniu. Więc przełóż to na swoje możliwości i jazda