Zwracam sie o rade w sprawie ****cji ktura chce zrobic w maju, potrzebuje dobrej rady gdyz mialem spora przerwe w tym temacie i troszke wypadlem z formy jesli chodzi o wiedze dobrych i jak najmniej szkodliwych srodkow. Powiem tak mam 23 lata trenuje na silowni 3 razy w tygodniu a 2 razy boks , nie nzaleze do osob malych ale wciaz mi malo :P ostatnia kuracje mialem ponad dwa lata temu ktura skladala sie z 10 ampulek deci i 5 tescia prolo , w sumie bralem 130 metki 15 deki jeden libol i 5 tescia i to wszystko w okresie 7 lat .... Teraz mam juz stala prace (ratownik gorniczy) i nie mam zamiaru juz eksperymentowac z roznymi srodkami chodzi mi tak o jedna kuracje rocznie i siejaca jak najmniejsze spusztoszenie w moim organizmie... Myslalem o 5 ampułkach wina 5 deci i 5 tescia , a i zaznaczam jeszce ze mam dostep do wszystkich srodkow kture posiadamy w naszych Polskich aptekach wiec moze cos polecicie z apteki czekam na odpowiedz i z gory dziekuje pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam....
Zwracam sie o rade w sprawie ****cji ktura chce zrobic w maju, potrzebuje dobrej rady gdyz mialem spora przerwe w tym temacie i troszke wypadlem z formy jesli chodzi o wiedze dobrych i jak najmniej szkodliwych srodkow. Powiem tak mam 23 lata trenuje na silowni 3 razy w tygodniu a 2 razy boks , nie nzaleze do osob malych ale wciaz mi malo :P ostatnia kuracje mialem ponad dwa lata temu ktura skladala sie z 10 ampulek deci i 5 tescia prolo , w sumie bralem 130 metki 15 deki jeden libol i 5 tescia i to wszystko w okresie 7 lat .... Teraz mam juz stala prace (ratownik gorniczy) i nie mam zamiaru juz eksperymentowac z roznymi srodkami chodzi mi tak o jedna kuracje rocznie i siejaca jak najmniejsze spusztoszenie w moim organizmie... Myslalem o 5 ampułkach wina 5 deci i 5 tescia , a i zaznaczam jeszce ze mam dostep do wszystkich srodkow kture posiadamy w naszych Polskich aptekach wiec moze cos polecicie z apteki czekam na odpowiedz i z gory dziekuje pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli masz dostęp do apteki i osobiście będziesz kupował, to co się zastanawiać.
Ale jeśli ktoś mówi, że ma - a nie osobiście, to już można się zastanowić.
Wypełnij ankietę, pomyślimy doradzimy.
Zmieniony przez - Jendrek74 w dniu 2010-02-01 11:51:13
Ale jeśli ktoś mówi, że ma - a nie osobiście, to już można się zastanowić.
Wypełnij ankietę, pomyślimy doradzimy.
Zmieniony przez - Jendrek74 w dniu 2010-02-01 11:51:13
...
Napisał(a)
wino w polskich aptekach ? hmmm ? jest polskie wino ?
ci powiem straszny ten cykl 5deki 5wina i 5tescia :D:D:D:D:D
ci powiem straszny ten cykl 5deki 5wina i 5tescia :D:D:D:D:D
...
Napisał(a)
po pierwsze 5 wina to nawet nie 2 tygodnie
po 2 jakbyś nie wiedział to testa są różne estry, fajnie by było zaznaczyć jakiego
no i po 3 winka w PL w aptekach nie ma
ogólnie połączenie, jeśli chodzi o ilości totalnie beznadziejne
po 2 jakbyś nie wiedział to testa są różne estry, fajnie by było zaznaczyć jakiego
no i po 3 winka w PL w aptekach nie ma
ogólnie połączenie, jeśli chodzi o ilości totalnie beznadziejne
...
Napisał(a)
Ja zdaje sobie sprawe ze wina w Polskich aptekach nie ma ja tylko napisalem ze mam mozliwosc kupic cos co w nich jest ale nie wiem dobrze co dobrego jest..... jesli chodzi o ten cykl to ja juz napisalem ze potrzebuje fachowej rady i pomocy najlepiej by bylogdybyscie mi cos zaproponowali pozdrawiam
...
Napisał(a)
Dam ankiete ale bedzie jutro na wstepie napisze ze waga moja to 92 kg wzrost 181 reka w spieciu 40 cm a reszta bedzie jutro
...
Napisał(a)
no to jak dasz reszte to sie dowiesz wiecej o rozpisce
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
...
Napisał(a)
to teraz ja będę dobry ujek i tutaj masz ankiete bo pewnie nie wiesz nawet co to jest i jaki jest regulamin działu :)
1. WIEK:
2. WAGA:
3. WZROST:
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE:
1. WIEK:
2. WAGA:
3. WZROST:
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE:
...
Napisał(a)
ok bedziemu jutro dzialac na ten temat , wytlumacz jeszce dobry wujku :) co to BF % i co wpisujecie w PPM??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!