SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kreatyna/stacki

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1982

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 86 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 785
Witam mam takie pytanie chcialbym sobie zakupic jakas kreatynke lub staka ostatni raz bralem cos tego typu okolo pol roku temu,poniewaz robia mnie sie po czyms mocniejszym rozstepy najbardziej po stakach pompujacych i mam w zwiazku z tym pytanie czy mozecie polecic mi cos dobrego po czym mnie az tak bardzo nie rozerwie a bede widzial dobre efekty ?,oczywiscie zmieniony mam typ diety staram sie utrzymywac wage collageny,kremy prosze o pomoc z gory dzieki :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 47 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 18690
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 413 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2473
Dokładnie tak samo jak Papaj, CM3 i do tego S.A.W.

michalkarmowski.pl

trecteam.pl

energy-club.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ale saw bardzo pompuje;/ boje sie znow o te rozstepy zeby znow nie byly wieksze;/co myslicie o staku potreningowym?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 413 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2473
Rozstępy nie robią się od supli opartych na arginie!!! Przetestuj ten zestaw a nie będziesz chciał innego...

michalkarmowski.pl

trecteam.pl

energy-club.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jak tak chwalicie to wyprobuje,dajecie pewnosc ze nie rozerwie sie skora po tym ;D?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Gdyby tak było to miałbym całe ciało w "sznytach", a rozstepy ktore mam są ze mna od 2001r

michalkarmowski.pl

trecteam.pl

energy-club.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tyle ze mi po zwyklym monohydrancie sie zrobily;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 3172 Wiek 47 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 18690
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224269
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wydaje mnie sie,ze jem dobrze "zdrowo" ale moze za duzo;/
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

KONKURS - " Obciach FESTIVAL "

Następny temat

Redukcja w firma trec

WHEY premium