witam!!wiem ze już temat jest denerwujący ale nie znalazłem zadawalejących mnie informacji!!Mam Kreatyne z Olimpu na jeden cykl!!co do niej dokupić??zastanawiam się na BCAA ,ale mam juz 189cm i nie chce juz rosnąć!!czy BCAA ma duży wpływ na wzrost??czy lepiej HMB??i gainera czy jakieś białko??czekam na konkretne wzkazówki!!z góry dzieki!!pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ehhhhhhh nie martw sie gdyby od BCAA sie rosło to miałbym juz chyba 2.10cm jak nie wiecej wzrostu
gdzie ty to wyczytałeś??? HMB sobie daruj (stosunek ceny do efektow jest "niekorzystny") Do kreatyny kup glukoze, białko lub gainera (w zalezności od barkow w diecie). Ale przedewszystkim skup sie na diecie tak jak pisał moj przedmowca 

"The future is built day by day"
Czytelnik w dziale suplementacja :)
...
Napisał(a)
spoX!!ale jakie białko??i ile tej kretki ..??bo słyszałem że w moim wieku wystarczy 2x3g!!bo to pierwszy cykl!!SOG-i dla was!!pozdro!!
...
Napisał(a)
Sprzedaj kretke, kup gajnera, zajmij sie dietą i przykładaj sie do treningów
...
Napisał(a)
Quart a BCAA??moge sobie kupić??co byś mi jeszcze polecił??z góry dzieki!!pozdro!!a jakiego gainera byś mi polecił?i czy można brać gainera i białko równocześnie??
Zmieniony przez - KRAK15 w dniu 2004-04-04 21:32:31
Zmieniony przez - KRAK15 w dniu 2004-04-04 21:32:31
...
Napisał(a)
///Quart a BCAA??moge sobie kupić??///
mozesz ale na niewiele Ci sie teraz zdadzą
///co byś mi jeszcze polecił??///
carbo
///a jakiego gainera byś mi polecił?///
mas xxl treca, swg ilimpu, ultimate`a
////i czy można brać gainera i białko równocześnie??///
tak
mozesz ale na niewiele Ci sie teraz zdadzą
///co byś mi jeszcze polecił??///
carbo
///a jakiego gainera byś mi polecił?///
mas xxl treca, swg ilimpu, ultimate`a
////i czy można brać gainera i białko równocześnie??///
tak
...
Napisał(a)
Witam.
Troche młody jesteś jak na kreatyny i extra ssuplementacje ale skoro już masz ją i chcesz używać to po pierwsze kup sobie glukoze do tej kreatyny...jeśli jesteś z kraka jak na to nick wskazuje to zasuwaj do Sellgrosa..mają 5 sztuk extra glukozy t.j. kilogram bo każda paka po 200 g za 11 zł co ci powinno wystarczyć na jakieś 40 porcji z kreatyną ( rozpuszczaj 20-30 g glukozy w wodzie lub soku i do tego dawaj kreatyne )...a co do reszty to jak już strasznie bardzo chcesz weź gainera bo w tym wieku chodzi o mase a nie rzeźbe...może być Trec'a Mass XXl lub Olimpa SWG4000...a poza tym dietka i jeszcze raz dietka..kup sobie jakąś książeczke albo sciągnij z neciku rozpiske z żarciem i składem posiłków i już...
Troche młody jesteś jak na kreatyny i extra ssuplementacje ale skoro już masz ją i chcesz używać to po pierwsze kup sobie glukoze do tej kreatyny...jeśli jesteś z kraka jak na to nick wskazuje to zasuwaj do Sellgrosa..mają 5 sztuk extra glukozy t.j. kilogram bo każda paka po 200 g za 11 zł co ci powinno wystarczyć na jakieś 40 porcji z kreatyną ( rozpuszczaj 20-30 g glukozy w wodzie lub soku i do tego dawaj kreatyne )...a co do reszty to jak już strasznie bardzo chcesz weź gainera bo w tym wieku chodzi o mase a nie rzeźbe...może być Trec'a Mass XXl lub Olimpa SWG4000...a poza tym dietka i jeszcze raz dietka..kup sobie jakąś książeczke albo sciągnij z neciku rozpiske z żarciem i składem posiłków i już...
HMB
...
Napisał(a)
a co mam robic jak mam problemy z kupnem glukozy w proszku bo nie posiadaja takiej u mnie w miescie tzn tu w chicago co mozna stosowac w zamian i w jakich odstepach czasu stosowac i jak polaczyc i jak barac kreatyne glukoze i gainera?
"Trzeba byc jak tygrys, miec respekt u innych ale byc silny"
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!