mam kilka dosc dziwnych pytan.
Odpowiedz na wiekszosc z nich wydaje sie byc prosta i banalna ale czy na pewno ?
1
keatyna..
Czy my amatorzy mamy jakiekolwiek szanse poczuc roznice miedzy formami kreatyn ? mowie tutaj o praktycznej roznicy nie o teoretycznej
owie takze o nas - amatorach nie o ludziach ktorzy przygotowuja sie do startow itd.
W mojej opini raczej nie. gdyby wrzucic komus do puszki po mono jablczan odczulby brak retencji najwyzej
2
pojawila sie dyskusja na innym forum na temat
bialkoa kazeinowe w suplementacji
osoby ktore tam sie wypowiadaja stwierdzily ze bialka oparte na kazeinie to bardzo zly pomysl.
Zwlaszcza w posilkach okolotreinngowych.
jednak po krotkiej rozmowie doszlismy do wniosku ze miks wpc oraz kazeiny da duzo lepszy efekt niz kazeina solo czy wpc solo
Z badan wynikalo ze kazeina to bdb antykatabolik a wpc bardzo szybko przeniknie domiesni
mozna jakies odniesienie sie do tej teori ? Czy wg Was ma to sens?
ludzie nadal zyja stereotypem odzywka + carbo po treningu..
3
gdzies znalazlem art o tłuszczach okolotreinngowo.
jeszcze do niedawnabyli wszyscy arceni za tluszcze okolotreningowo a teraz..
oczywiscie tym razem pytanie w odniesieniu do ludzi ktorzy chc troche cwicza i wiedza jak manipulowac b/t/w
4
w wielu artach da sie wyczytac ze bcaa jest bdb produktem
czy istnieje jakis artykuł lub badania ktore porownuja zastsowanie 1g bcaa nkg m.c z zastosowaniem porcji wpc ?
tzn - np 10gr bcaa przez 4-6tyg (okolotreningowo) a druga osoba stosuje wpc
ja kiedys zrobilem podobny eksperyment i nie wyczulem roznicy
z gory dziekuje za odniesienie sie do w/w pytan
pozdrawiam
Odpowiedz na wiekszosc z nich wydaje sie byc prosta i banalna ale czy na pewno ?
1
keatyna..
Czy my amatorzy mamy jakiekolwiek szanse poczuc roznice miedzy formami kreatyn ? mowie tutaj o praktycznej roznicy nie o teoretycznej
owie takze o nas - amatorach nie o ludziach ktorzy przygotowuja sie do startow itd.
W mojej opini raczej nie. gdyby wrzucic komus do puszki po mono jablczan odczulby brak retencji najwyzej
2
pojawila sie dyskusja na innym forum na temat
bialkoa kazeinowe w suplementacji
osoby ktore tam sie wypowiadaja stwierdzily ze bialka oparte na kazeinie to bardzo zly pomysl.
Zwlaszcza w posilkach okolotreinngowych.
jednak po krotkiej rozmowie doszlismy do wniosku ze miks wpc oraz kazeiny da duzo lepszy efekt niz kazeina solo czy wpc solo
Z badan wynikalo ze kazeina to bdb antykatabolik a wpc bardzo szybko przeniknie domiesni
mozna jakies odniesienie sie do tej teori ? Czy wg Was ma to sens?
ludzie nadal zyja stereotypem odzywka + carbo po treningu..
3
gdzies znalazlem art o tłuszczach okolotreinngowo.
jeszcze do niedawnabyli wszyscy arceni za tluszcze okolotreningowo a teraz..
oczywiscie tym razem pytanie w odniesieniu do ludzi ktorzy chc troche cwicza i wiedza jak manipulowac b/t/w
4
w wielu artach da sie wyczytac ze bcaa jest bdb produktem
czy istnieje jakis artykuł lub badania ktore porownuja zastsowanie 1g bcaa nkg m.c z zastosowaniem porcji wpc ?
tzn - np 10gr bcaa przez 4-6tyg (okolotreningowo) a druga osoba stosuje wpc
ja kiedys zrobilem podobny eksperyment i nie wyczulem roznicy
z gory dziekuje za odniesienie sie do w/w pytan
pozdrawiam