Sprawa wygląda nastepująco:
Zestaw:
1. Creatine Powder 500 g
(
Dekstroza 500 g - jest GRATIS nie kupuje tej kreatyny bo dają coś gratis, ale po co wydawać na glukoze kase a tutaj mam friko 0,5 kg wiec inwestuje w ACTIVITA)
2. Carbo
Moja dieta nie jest ŻELAŹNIE PRZESTRZEGANA ... naprawdę staram sie edukować w dziale dieta/żywienie i wcielać to w życie ale jak jest tak jest. Czasem nie mam możliwości jedzenia 6-7 posiłków. I z drugiej strony cieżko mi jest przekonać mame że jej obiady (fakt-smaczne) zawierają za dużo tłuszczy i wogule... Jem co mi dają na obiad a reszte posiłków staram sie wykonywać sam (tzn. ryże, makarony, płatki-musli

, twaróg itp. Dlatego moja dieta jest SŁABA ale idę w coraz lepszym kierunku ...Czy może jakieś biało-gainer ? (jako posiłek go wrzucić) ??
3. i MOŻe "ZMA" -na regenerację ??
prosze o konkretny produkt jakiego tutaj brakuje albo jaki można zastąpić-ta dieta i te carbo mi w głowie mętlik robia :(
kretka (500g) +decstroza (500g) 57zł
carbo (1000g) 30 zł
zma (120 kaps.) - 80zł
Razem: 167 zł
W takiej ilości pieniedzy sie mieszczę, ale czekam na korekte i ewentualne zmiany :)Bo chyba tę dietę oją wzmocnie białkiem lub gainerem jakims .. Wszędzie piszą że prawidłowa dieta i dodatki które ją pomagaja utrzymać to podstawa !