Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
38
A ja Differinu nie mogłem stosować, tak samo było z Clindemacne w żelu. Acnemycin Plus tez stosowałem i tez nie mogłem. Powodem było zbytnie wysuszenie skóry przy każdym z tych leków. Po tygodniu twarz miałem jak bym sobie poparzył. Codziennie starałem się nawilżać kremem Nivea - intensywnie nawilżającym i d*pa. Nawet zwykły Benzacne 5% musze stosować ostrożnie i nawilżac duzo. Wydałem na te leki 200zł ponad od dwóch dermatologów juz i do nich juz nie ide za nic. Szkoda tylko kasy. Dużego trądziku bardzo nie mam także moze z czasem się zacznie zmniejszac mam nadzieje.
Szacuny
14
Napisanych postów
260
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3672
seagal1987 ja sam nie wiem o jaki peling mi chodzi i czy to w ogole jest peling wiem tylko ze takie cos kosztuje 100zl i nalezy zrobic 3-4 zabiegi ... to chyba nie jest to zdzieranie naskorka do skory wlasciwej az. ale skoro po tym sa takie za***iste efekty ... tylko 2 tyg siedziec w domu to chyba w lato przy lipnej pogodzie heh. pozdro.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Killer nichcę skałamać z tym zabiegiem. Ale gdzieś o takim właśnie czytałęm że tak się trze skórę że robi się jeden wielki strup a później się goi i masz skórkę jak nówka. Pozdrawiam i życzę szybkiego i skutecznego wyleczenia. Mi to jeszcze te cholerne plamy ugghhhh
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Aha killer to co ci poleciłą pani dermatolog to chyba zabieg kwasami. Kosmetyczki też to robią ale wiadomo że lepiej iść do dermatologa. Chociarz kosmetyczki to zazwyczaj fajne dupeczki i jest na co popatrzeć podczas zabiegu.
Szacuny
16
Napisanych postów
1252
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
10181
Ja juz nie uzywam zadnych specyfikow na przyszcze. Jak uzywałem to miałem wiecej i wiecej syfow. Teraz co drogi dziem twarz myje mydłem, a tak normalnie sama woda i jest lux. Twarz mam juz prawie jak pupcia niemowlaka