Seagal1987 i jak tam dalej masz spokoj z tradzikiem tnz czy nie ma nawrotu ? Bo ja po 2 miesiacach stosowania differinu i unidoxu mam nawrot ropnych pryszczy. Dokladnie po 3 dniach od odstawienia unidoxu wiec nie wiem czy dalej stosowac differin bo wychodzi na to ze nie pomaga. Aha mozesz powiedziec jakiego typu miales tradzik, no i ile czasu minelo od tego jak odstawiles antybiotyk.
...
Napisał(a)
cze
ja mam problem z tradzikiem, na tważy nie jest tak zle ale na plecach jest juz kiepsko. Mam takie pytanie. Co mozna stosowac w takim wypadku, no bo z zelem to nie za bardzo bo bym musiał cała tubke na raz. A moze jakies tabletki ???
ja mam problem z tradzikiem, na tważy nie jest tak zle ale na plecach jest juz kiepsko. Mam takie pytanie. Co mozna stosowac w takim wypadku, no bo z zelem to nie za bardzo bo bym musiał cała tubke na raz. A moze jakies tabletki ???
Idę wyprostowany wsród tych co na kolanach
...
Napisał(a)
no a wiecie teraz zbliza sie lato a przeciez cały cza w koszulce chodził nie bede. Bardzo mi zalezy aby to zeszło.I czy wszystkie tabletki i antybiotyki i inne warte uwagi srodki są tylko na recepte. Czy jest moze cos skutecznego bez
Idę wyprostowany wsród tych co na kolanach
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!