Szacuny
11204
Napisanych postów
52097
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam maly problem z przyrostem masy. Posiadam dobry program treningowy i dobrze sie odzywiam, lecz nie widze efektow swojej pracy!?!?! Czy moglby mi ktos poradzic co wziac by cos uroslo. Moze jest to uwarunkowane genetycznie lecz jesli ktos ma jakies doswiadczenia niech sie ze mna podzieli i najlepiej niech poda nazwy jakis srodkow>>:D
Szacuny
8
Napisanych postów
1341
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
43847
jeżeli masz dobrą diete i trening to moze regeneracje złą?
spij conajmniej 8 godzin
nie wspominam o odzywkach(gajnery..itd) bo mówisz ze masz dobrą diete i trening tez dobry czyli zostaje regeneracja..
Na początku treningów... zrób sobie badanie krwi i kału.. wtedy przekonasz sie czy trening masz we krwi czy w dupie...
_# SFD F!GHT CLUB #_
Szacuny
11204
Napisanych postów
52097
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Moj staz treningowy wynosi 5 miesiecy. Cwicze od 2 razy do 3 razy w tygodniu w zaleznosci od grupy miesniowej i intensywnosci cwiczen. Wczesniej zapi***em na odzywce nisko bialkowej. Mam 184 cm wzrostu, 34,5cm w lapce, 109cm w klatce, moja waga wynosi 77kg(wydaje mi sie ze ciut za malo):P:D. Z gory dzieki za odpowiedzi))
Szacuny
11204
Napisanych postów
52097
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jest to dieta bialkowa, spozywam takze duzo weglowodanow, pilnuje by w posilkach bylo jak najmniej tluszczu. Staram sie spozywac jak najwiecej naturalnego bialka. Dziennie jest to jakies 120g w postaci jajek platkow i innego typu pierdułek.A co do odzywki nosila chyba nazwe WHEY MASS GAIN. Byla swego rodzaju uzupelnieniem do diety wiec nie posiadala duzej ilosci bialka.
Szacuny
48
Napisanych postów
6008
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
38264
najwazniejsze aby przekroczyc dzienny bilans kaloryczny /tj..zjesc wiecej niz spalasz/...nie ma coodoow...bialko to jedno..ale nie mozna zapomniec o ww i tlooszczach..nie unikaj tych ostatnich..bo sa bardzo wazne...szczegoolnie te nienasycine...dodatkowo zestaw witaminowo-mineralny
Szacuny
11204
Napisanych postów
52097
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Niezapominam nie jestem az tak zielony. Jak sie za cos zabieram najpierw sie troche dowiaduje. Lykam zestaw witamin i mineralow, a tyszczyku nie wcinam bo troche juz go mam i tak troche niezabardzo z brzuszkiem:D.