Witam Państwa ćwicze już od 2 miecięcy i przytyłem tylko 1,5kg... wydaje mi śię ze to stanowczo za mało... jem około 2000 kalori...waże około 50kg ... mam 170 cm wzrostu co robić dobrze się odrzywiam... ale dalej nic... Chciałbym Państwa spytać bo jesteście ekspertami jaki Garnier kupić naprawde jest to dla mnie wielki problem... i nie umiem sobie z nim poradzić... i jeśli zna ktoś dobry zestaw ćwiczeń typowo na 6 pak to bardzo prosze o linka... i wybór jakiegoś dobrego Garnieru na mase...Za có z Góry wszsytkim Dziękuje ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Po prostu zwiększ kaloryczność posiłków, gainerem dziury nie załatasz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Hmm, w twoim przypadku najlepszy będzie GARNIER Color Naturals, pofarbuj wlosy na różowo to nikt nie będzie zwracał uwagę na mase.
Zrozum to, że odżywka nie jest jakimś unikalnym proszkiem robiącym z ciebie po 2 miesiącach tytana. Wstaw dietę.
Zrozum to, że odżywka nie jest jakimś unikalnym proszkiem robiącym z ciebie po 2 miesiącach tytana. Wstaw dietę.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
f*** pride! Pride only hurts... it never helps.
...
Napisał(a)
No oczywiście dieta. Sam zaczynałem cwiczyc z wagą 52kg przy 173cm wzrostu. Teraz po roku ćwiczeń ( 4 miechy z dietą ) ważę 63kg. Musisz uświadomić sobie, że gainer to tylko uzupełnienie diety. Ja gainera biorę tylko w sytuacji krytycznej kiedy nie mam czasu zjeść pełnowartościowego posiłku. Oczywiście po wypiciu gainera za jakiś czas ten posiłek jem. Jak już kolega 2x wyżej pisał zwiększ kalorie :)
...
Napisał(a)
pzedsawt diete inaczej temat leci
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!