Witam. Trenuję na siłowni, zbudowałem już solidną podstawę mięsniową, chce dalej rozwijac muskulaturę (187 cm wzrostu, 89 kg). Ale kocham tez grac w piłkę nożną, pływanie i rowery. Wiem jednak że przy uprawianiu tych dyscyplin spada masa mięsniowa. Co zrobić by nie stracic tej masy? Jakie odzywki brac i jak trenowac? Prosze o odpowiedzi. Z góry dziękuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wiesz, zasadniczo nie można powiedzieć, by masa mięśniowa spadała od jakichlkolwiek ćwiczeń. Co najwyżej w połączeniu z pewnym rodzajem diety i przy określonej intensywności może dać takie efekty.
Pytasz dość enigmatycznie, bo nie wiem czy zamierzasz jeździć na rowerze n.p. 30 minut w tygodniu i do tego basen raz w niedzielę - czy też 4 godziny roweru dziennie plus godzina basenu 3 razy w tygodniu. Wszystko zależy od intensywności, to wyznacza granicę pomiędzy rekreacją i wyczynem.
Przy odpowiedniej diecie i suplementacji (antykataboliki) możesz zasuwać do bólu.
Pytasz dość enigmatycznie, bo nie wiem czy zamierzasz jeździć na rowerze n.p. 30 minut w tygodniu i do tego basen raz w niedzielę - czy też 4 godziny roweru dziennie plus godzina basenu 3 razy w tygodniu. Wszystko zależy od intensywności, to wyznacza granicę pomiędzy rekreacją i wyczynem.
Przy odpowiedniej diecie i suplementacji (antykataboliki) możesz zasuwać do bólu.
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!