S. Ambroziak
...
Napisał(a)
Nie bardzo ma co reklamować, bo Wedel robił przez chwilę jakąś czarną czekoladę, ale jej teraz w sklepach nie widzę.
...
Napisał(a)
Jeżeli chodzi o kakao to jakie polecacie? Jestem na CKD więc muszę uważać, chociaż po wakacjach pewnie przejdę na Low Carb z pewnych przyczyn.
...
Napisał(a)
Biniu... Smakowo - nie ma porównania. Jak serek tofu do parmezanu.
Kakao - jak kakao... Każde prawie takie samo - pod względem analizy składu. Różnią się jedynie sposobem fermentacji; są jasne i ciemne. Mówię oczywiście o naturalnym - nie słodzonym typu instant.
Kakao - jak kakao... Każde prawie takie samo - pod względem analizy składu. Różnią się jedynie sposobem fermentacji; są jasne i ciemne. Mówię oczywiście o naturalnym - nie słodzonym typu instant.
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
Mam wrażenie, że jeśli chodzi o czekolodę, to polskie wyroby są bardziej "oszukane". Porównując analogiczny produkt krajowy do belgiskiego czy szwajcarskiego, ten pierwszy ma znacznie więcej węglowodanów, mimo teoretycznie tej samej procentowej ilości czekolady. Osobiście polecam belgijską Côte d'Or Sensations - 86% Noir Brut, bywa w hipermarketach, ma poniżej 20g ww na 100g, prawie low carb Mam obsesję na punkcie tego smaku.
...
Napisał(a)
ehhh
no to trzeba bylo mowic od razu
Jak serek tofu do parmezanu.
teraz mam juz zapas - chyba ze oddam Rodzinie i sam udal sie znow na lowy tym razem slonika
a niech no nie bedzie dobry
no to trzeba bylo mowic od razu
Jak serek tofu do parmezanu.
teraz mam juz zapas - chyba ze oddam Rodzinie i sam udal sie znow na lowy tym razem slonika
a niech no nie bedzie dobry
...
Napisał(a)
Dziasiaj spotkałem się z Biniem. Jedną już zjadł przy mnie. Została mu więc już tylko jedna.
S. Ambroziak
Poprzedni temat
OLIMP NA GALI X FIGHTS SERIES
Następny temat
czy olimp sprzedaje wszystko w blistrach juz?
Polecane artykuły