chłopaku zastanów się, rośnij ile wlezie a czy Cię przyjmą czy nie do tego klubu to juz będzie zależało nie od wzrostu a od umiejętności... Genów nie da się zmienić. Ja np. mam 190cm i mi to ciut wadzi, zważywszy ze mam dopiero 16 lat, ale co z tego, żyć trzeba dalej ;).
...
Napisał(a)
Dokładnie jak alan.
Możesz warzyć 100 kg, możesz mieć 220 cm wzrostu byle byś miał umiejętności.
A z tymi złamaniami kręgosłupa to wzrost nie jest jednym czynikiem.
Wpiepszaj dużo wapnia i nabiału byś miał mocne kości i stawy. I KONIEC
Możesz warzyć 100 kg, możesz mieć 220 cm wzrostu byle byś miał umiejętności.
A z tymi złamaniami kręgosłupa to wzrost nie jest jednym czynikiem.
Wpiepszaj dużo wapnia i nabiału byś miał mocne kości i stawy. I KONIEC
...
Napisał(a)
dawniej zeby stopy nie rozly to kobiety chodzily w za ciasnych sandalach 

...
Napisał(a)
a co jesc dokladnie zeby miec mocne kosci i stawy?????????????????????????????;>;>;>;>;>;> napiszcie mi co powinienem jesc prosze!!!
...
Napisał(a)
Ten czlowiek ma chyba iq<doniczki. Zeby chciec przestac rosnac, zeby moc jezdzic na tym glupawym sporcie jakim jest zuzel? To przechodzi wszelkie ludzie granice zdrowego rozsadku.
ja bym poradzil wizyte u psychoanalityka pierw albo od razu skok z mostu.
ja bym poradzil wizyte u psychoanalityka pierw albo od razu skok z mostu.
...
Napisał(a)
nie o to mi chodzilo poprostu balem sie o kregoslup a jezeli mowicie ze wzrost w wytrzymalosci kregoslupa nie gra roli no to jest ok:):) powiedzcie mi tylko jak mam sie odzywiac zeby miec mocne stawy i kosci:):):):):):)
...
Napisał(a)
zdrowo, poczytaj w postach podwieszonych
jedz duzo nabialu, produkty jak najmniej przetworzone, warzywa i owoce, nnkt i miesko
jedz duzo nabialu, produkty jak najmniej przetworzone, warzywa i owoce, nnkt i miesko
...
Napisał(a)
Nie jedz fast food-ów ! Nie pij alkoholu. Nie pal papierosów i z marychą też taj soie spokój
Żyj zdrowo.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!