Brałem juz l-karnityne ale prawie zadnych rezultatow chodzi mi o to zeby spalic tłuszcz w okolicy brzucha. Ćwicze na siłowni od roku 4-5razy dziennie po 2h. Wszystko ładnie idzie miesnie rosna ale bruszek taki jak byl. Jem normalnie z tym ze staram sie ograniczac wglowodany. Jeżeli znacie jakies dobre spalacze to bardzo prosze o doradzenie???? Z góry dzieki!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ok.dzieki wlasnie o to mi chodzilo wlasnie stary venom dobra kosa bo ten nowy i 3 tabsy mnie nie ruszaly a stary 1 i bylo niezle.dzieki panowie sogacze.pozdro
a ty nie dostaniesz bo nie umiesz czytac
nie no swirki dzieki
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-12-30 19:18:49
a ty nie dostaniesz bo nie umiesz czytac

nie no swirki dzieki
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-12-30 19:18:49
...
Napisał(a)
Jest wiele mozliwosci, m.in. scorch, tight, leviathan, venom,
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
...
Napisał(a)
testowałes te suple ktore wymieniles? jezeli tak to podaj jakie miales efekty. Sa one dostepne na allegro? Pozdro!
...
Napisał(a)
Tight i venoma testowalem. Hm zrobilem sobie na nich redukcje 2 miesieczna... w pasie poszlo jakies 7cm, a waga spadla o jakies 8kg, ogolnie to polecam. Chyba sa dostepne na allegro.
Marzenia mają mali chłopcy, mężczyźni cele do zrealizowania...
...
Napisał(a)
Polecam Leviatan i AMP z Ergopharmu. Bardzo dobrze działają. Szukaj sklepu w google.
...
Napisał(a)
Ćwicze na siłowni od roku 4-5razy dziennie po 2h
8-10h dziennie na siłowni... Respekt ziom...
8-10h dziennie na siłowni... Respekt ziom...

...
Napisał(a)
Thyrotherm - polecam ! świetnie pali w połączeniu z dietą !
Mam osobiście teraz na nim wycinke :)
yo
Mam osobiście teraz na nim wycinke :)
yo
Moja masa to jest mój kapitał ...
...
Napisał(a)
Jadłem Thermal Pro Evolution- daje niezłego kopa, ale w spalaniu dużo lepszy jest Venom, aktualnie konsumuje, wielkiej mocy nie czuc, ale narazie 5cm w pasie zeszło już ... wiec działa;) moge polecic
...
Napisał(a)
kamilborne hehe zle mi sie napisało cwicze oczywiscie 4-5 razy w tyg po 2h:) Dzieki dla pozostałych za podpowiedzi!!! Jżeli ktoś jszcze zechce podpowiedziec jaki jest dobry spalacz to chetnie przeczytam????? Myślałem nad ANIAMAL CUTS czy kots moze testował ten suplement ??????
...
Napisał(a)
Sorki, że dopisuję się do tematu, ale uznałem, że nie ma sensu zakładać nowego tematu.
Planuję zrobić cykl redukcyjny i nie wiem jakie odżywki będą lepsze. Chodzi mi o to, aby mięcho nie stracić i dlatego myślę nad takimi suplami, albo:
1) BCAA + SCORCH
2) VITAMINY + SCORCH
3) BIAŁKO SERWATKOWE + SCORCH
Nie bardzo wiem, którą opcję zastosować i proszę o porady
Planuję zrobić cykl redukcyjny i nie wiem jakie odżywki będą lepsze. Chodzi mi o to, aby mięcho nie stracić i dlatego myślę nad takimi suplami, albo:
1) BCAA + SCORCH
2) VITAMINY + SCORCH
3) BIAŁKO SERWATKOWE + SCORCH
Nie bardzo wiem, którą opcję zastosować i proszę o porady

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!