Witam mam pytanie. Wieczorem około 22.30 ide biegać potem jak wracam to jest około 23.00 wtedy robie około 50brzuszków na rozgrzewke brzucha i jade z a6w. Więc ile powinienem odczekać po takim treningu zanim pójdę spać? Bo czytałem, że jeśli zaraz po ćwiczeniach idę spać nic nie daje bo spada mój metabolizm? Proszę o odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zrób trening umyj się, zjedz coś i idź spać. A co masz zamiar robić po treningu siedzieć i nic nie robic.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
jak dal mnie wogóle bez sensu bieganie o tej porze i jaki kolwiek trening, po bieganiu i treningu musisz spzyć posiłek aby uzupełnić energie czyli wegle + białko, we wczesniejszych porach rób te treningi
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
Ja również biegam ok. 22.
Najczęściej po bieganiu wcinam twaróg, warzywka, orzechy
Myć się, poprzeglądać sfd z pół godzinki jeszcze i idę spać
Na początku miałem tak, że za cholerę nie mogłem usnąć, bo mi serducho waliło jeszcze, ale z czasem się przyzwyczaiłem i jest fajnie
Najczęściej po bieganiu wcinam twaróg, warzywka, orzechy
Myć się, poprzeglądać sfd z pół godzinki jeszcze i idę spać

Na początku miałem tak, że za cholerę nie mogłem usnąć, bo mi serducho waliło jeszcze, ale z czasem się przyzwyczaiłem i jest fajnie

Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_kalik-t1087033.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
[ART] Trening metaboliczny - spalaj tłuszcz bez aerobów!
Następny temat