Witam!
Siedzę na tym forum już około 3 tygodni i zauważyłem ,że przy każdym planie użytkowników jest mniej ćwiczeń i serii niż w moim przypadku. Staż mam około 9 miesięcy i jak tak patrze jak ktoś robi 3 ćwiczenia na plecy po 3 serie to jednoznacznie stwierdzam ,że ja bym nic po takim czymś nie poczuł. Uwielbiam mieć zakwasy dlatego ,średnio na 1 trening robię np na plecy 5 ćwiczeń 4 serie + dobitka i jeszcze 3 ćwiczenia na przedramię po 4 serie.
Np na klatę robie 4 ćwiczenia po 4 serie + dobitka i umartwianie się na maszynach.
Czy według was robię za dużo ćwiczeń ?
wyznaję zasadę No Pain No Train ,muszę coś czuć na drugi dzień bo inaczej to lipa jest
Waga: 76
Wzrost: 182
Cel treningowy: siła + masa
Staż treningowy na słowni: 9 miesięcy
Uprawiane inne sporty: Piłka Nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: poselska :)
Przeciwskaznania medyczne: żadne
Zażywane suplementy: Kre-Alkalyn z Olimpu
Siedzę na tym forum już około 3 tygodni i zauważyłem ,że przy każdym planie użytkowników jest mniej ćwiczeń i serii niż w moim przypadku. Staż mam około 9 miesięcy i jak tak patrze jak ktoś robi 3 ćwiczenia na plecy po 3 serie to jednoznacznie stwierdzam ,że ja bym nic po takim czymś nie poczuł. Uwielbiam mieć zakwasy dlatego ,średnio na 1 trening robię np na plecy 5 ćwiczeń 4 serie + dobitka i jeszcze 3 ćwiczenia na przedramię po 4 serie.
Np na klatę robie 4 ćwiczenia po 4 serie + dobitka i umartwianie się na maszynach.
Czy według was robię za dużo ćwiczeń ?
wyznaję zasadę No Pain No Train ,muszę coś czuć na drugi dzień bo inaczej to lipa jest
Waga: 76
Wzrost: 182
Cel treningowy: siła + masa
Staż treningowy na słowni: 9 miesięcy
Uprawiane inne sporty: Piłka Nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full
Dieta: poselska :)
Przeciwskaznania medyczne: żadne
Zażywane suplementy: Kre-Alkalyn z Olimpu