PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

najlepiej walnij sobie zestawik
ro Band BiColor Light o sile oporu 7-18 kg (długość: 2080 mm, grubość: 4,5 mm; szerokość: 13 mm)
Pro Band BiColor Medium o sile oporu 9-23 kg (długość: 2080 mm, grubość: 4,5 mm; szerokość: 17 mm)
Pro Band BiColor Heavy o sile oporu 14-24 kg (długość: 2080 mm, grubość: 4,5 mm; szerokość: 21 mm)
Pro Band BiColor Extra Heavy o sile oporu 18-40 kg (długość: 2080 mm, grubość: 4,5 mm; szerokość: 29 mm)
taki zestaw pozowli na wykonanie cwiczen na kazda partie

zerknij na plan
https://potreningu.pl/articles/6459/jak-trenowac-w-domu-trening-bez-silowni-i-sprzetu
guma najmocniejsz abedzie idealna do siadow, czy martwego ciagu
srednia do klaty plecow
lekka i bardzo lekka do bickow, barkow, trckow czy cwiczen funkcjonalnych
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Sporo też zalezy od wzrostu, im jesteś np wyższy masz dłuższe ramiona to np przy pompkach im wyzej tym będzie trudniej, a jak jesteś niski to nie rozciągniesz całej taśmy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Gumy stosowałem już lata temu kiedy robiłem redukcję. Dołączane do prostych ćwiczeń z użyciem wagi ciała podnoszą ich trudność. Powodują zupełnie inną pracę mięśni niż dźwiganie sztangi/hantli (a jeśli ktoś widzi sens jedynie w targaniu takowych to może sobie dodać gumę i też poczuje różnicę). Obecnie z racji tego, że nie mam dostępu do siłowni używam ich od roku w różnych kombinacjach i efekty są.
Zmieniony przez - Tristram w dniu 2021-04-20 08:27:46
Anubis nie pisal do Ciebie tylko to użytkownika który pod Twoim postem wrzucił reklamę swojego sklepu. Nie widzisz tego, pewnie dlatego że zostało usunięte.
A ćwiczenia z gumami są całkiem spoko,jako alternatywa. Sam mam dwie gumy i chętnie z nich korzystam. Zapewne też dokupię przy okazji jak będą z jakimś sensownym oporem.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"