Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
781
Co z tego ile lat minęło? Świat cały czas idzie do przodu i cały czas coś się zmienia, więc warto odświeżać tematy. Przyznam że od dwóch tygodni mam rozkminę jakie wybrać gryfy krótkie. Jak w temacie 28mm vs 30mm gwintowane vs niegwintowane. Jak się przyjrzeć to nie tylko gryfy są ważne lub raczej nie tylko na nie można patrzeć zakładając że bierzmy 30mm to w przypadku HOT SPORT czy MARBO jest spoko bo obciążenie ma średnicę otworu 31mm, w przypadku HERTZ Olimpic lub MAXAM obciążenie ma średnicę otworu 30mm na gryf 30mm to słabo to widzę bo wystarczy 0,1mm różnicy i nam to zwyczajnie się nie wciśnie. Mimo wszystko ja zdecyduję się na gryf 28mm i Herz Olimpic zw względu na mniejsze talerze, ale tak naprawdę to cały czas mam problem z decyzją. Na rynku jest tego tak dużo że można zgłupieć.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
hantelki 28 mm to raczej standard i większość takich będzie, lepiej takie bo na nie wejdą i talerze 28 i 30, a jak wybierzesz 30 to juz 28 nie założysz. Hanteka nie musi przenosić jakichś wielkich obciążeń aby wybierać tą bardziej wytrzymałą. Często niektóre teraz sa oblane gumą w części uchwytowej.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.