Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
322
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11951
siemanko wszystkim..
ankiete pozniej wstawie. planuje cykl na zimo-wiosne.
znaczy sie w zimie chce sie zmasowac a na wiosne chcce sie wyciac i wysuszyc.
Srodki jakie mam do zapodana sa nastepujace:
-oxandrolong
-winstrol
-boldenon
-sustanol
-test propionat
-anapolon
plus do tego zestawu HCg i clomid.
myslalem to zrobic jako jeden cykl ale pozneij doszedlem do wniosku ze podziele to na 2 .. wiec moja wizja jest taka
1-4 antek 100mg/ed
1-13 Susta 350mg/e3d
1-13 Bold 200mg/e3d
OXA-?? nie wiem
i prosilbym o odblok w tej sprawie..
1-8 prop 150-mg/e2d
2-7 wino 30-40mged
i tak samo chcialbym odlok..
prosze was co myslicie i jakie widzicie z ta spraw rady..
napisze tylko jeszcze jak to widzialem jako jeden cykl
Szacuny
35210
Napisanych postów
66749
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
920911
nic mnie nigdy tak nie klepalo jak metka.silowo kosmos masowo tez nie narzekalem.jak dla mnie srodek kozak.ogolnie wyznaje zasade ze na poziomie podworkowym w szerokim znaczeniu wystarczy test, meta, deca na stawy, troche wina przy wycince, efka clen i inne pobudzaczo spalacze.mozna tez poprobowac ph jak sie zna i wie co i jak i od kogo.
Szacuny
2
Napisanych postów
322
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11951
1. WIEK:21
2. WAGA: 93
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 42
-klatka: 120
-udo: 62
-talia: 90
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6 lat
6. DIETA: obecnie
-białko: 2.0
-węglowodany: 4.2
-tłuszcz: 1,3
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: tesc enan i deca
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: I faza doyebanie masowo a pozniej wycinka
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: 7 miesiecy
11. POZIOM BF%: 12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezomorfik
13. STAN ZDROWIA: bdv
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: raczej owlosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 155
-martwy ciąg: 260
-przysiad:220
Szacuny
2
Napisanych postów
322
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11951
co masz na mysli lodzianin1?? moze nie mialem wielu cykli bo tylko jeden ale wole zrobic cos raz a kokretnie.. zreszta na ten cykl chce sie naprawde porobic zebym kafarem sie stal..
no ale kazdy ma cos do powiedzenia..
napisz mi jak TY to widzisz.
albo jak te srodki wykorzystac w 2 albo 3 cyklach
Zmieniony przez - ppk_90 w dniu 2011-07-08 12:14:26
Szacuny
2
Napisanych postów
322
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11951
za metka to ja nie bylem i nie bede. nie chce jej brac... jezeli moge to powiedz mi czego wedlug Ciebie te srodki ktore wymienilem zmarnuje je?? mam rozumiec ze majac za soba jeden cykl jestem za malo doswiadczony czy jak?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106330
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
dla kg różnicy po cyklu nie warto się faszerować tak mocnymi środkami i taką ilością skoro jesteś dopiero poczatkujący w saa,czemu nie metka?myślisz że antek jest mniej szkodliwy?poleć teraz delikatne cykle prop npp coś tego typu na takie cykle jak rozpisałeś przyjdzie czas,posłuchaj mnie a dobrze na tym wyjdziesz i kiedyś podziękujesz.
Szacuny
2
Napisanych postów
322
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11951
ja rozumiemto co napisales.. nie wiem ze po to jest to tu forum. wiem ze kazdy srodek jest szkodliwy a antek chyba najbardziej toksyczny. a pytam sie zeby miec wieksze rozeznanie w tym temacie.
a metki nie chce bo jakos nigdy nie mialem do niej przekonania.. zreszta nie idzie teraz kupic dorej metki zreszta tak jak wiekszosc stuffu.
to co moge zapodac na zime wedlug Ciebie. chodzi mi na mase
czy moge jakies srodki wykorzystac co juz posiadam
Zmieniony przez - ppk_90 w dniu 2011-07-08 12:54:24
Szacuny
2
Napisanych postów
322
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11951
chudzina napisalem ze metki dobrej nie kupisz tak jak wiekszosci stuffu. sam przeciez wiesz o tym.
z tego co rozmawialem z ludzmi to nie jest warto powtarzac ten sam cykl.. ze trzeba zmieniac srodki i powiedziala mi to nei jedna osoba.
z drugiej strony obawiam sie ze deca mnie mocno blokuje.. chociaz nie byly to duze dawki