Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Grabnac pile do kosza....

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3036

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1115 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 6384
jak w temacie tzn...
mam 188cm wzrostu ale strasznie mala reka a dokladnie dlon...
jak moglbym wydluzyc palce albo co??
wiem ze byl kiedys ktos tko stosowal korki i gumowa rtekawiczke...ale czy jest cos innego albo cos w tym stylu?? moze jakies cwiczenia??
bo naprawde moj kolega mierzacy 170 chwyta pilke do kosza ktorej ja sam nie moge chcwycic, a ci ktorzy graja w kosza rozumieja ze nie mam za wesolo... :(((
pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=40755 <-- tu masz jedyną rzecz na forum o "powiększaniu" dłoni.

Można obejść łapanie piłki, Finder lub Hans znają dobry sposób aby dobrze trzymać piłkę przy robieniu wsadu, czy dwu-taktu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 6271 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 15956
A czy mozna poznac ten sposob ?

EDIT: wlasciwie to ja nie moge piłki do kosza chwycic tak od gory jedną ręką, zeby ja z ziemi podniesc Czy da sie tego jakos nauczyc ?

Zmieniony przez - And_Sport w dniu 2004-03-25 19:35:20

Co ?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
hmmm moze cos pomoze sciskanie pileczek tenisowych zeby zwiekszyc sile uscisku.

ja nie chwyce pilki w lape ale przy wsadach nie mam problemu, wystarczy trzymac pilke troche od bolu i po boku i w miare wychodzenia w gore obrocic lape a sila odsrodkowa sama ci przylepi pilke do dloni

Zmieniony przez - Sebasket w dniu 2004-03-25 19:48:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wlasnie tez tak musze robic...a chcialbym wsadzac trzymajac pile...
dzieki
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 215 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 3654
Goraco polecam pompki (pąpki? ) na palcach. Mnie one bardzo pomogly i slyszalem ze wielu zawodnikom udalo sie dzieki nim porzadnie chwycic pilke w jedna reke. Troszke paluszki potem bola ale oplaca sie pozdr

Jeśli nie masz nic do ukrycia, nie dziw się, że kobiety ziewają na Twój widok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ale cala dlonia... na palcach, nie na 3 ani jakos tak, zwyczajnie??
hmmm...to by bylo dobre, ale od pompek na palcach moze sie z nimi cos stac...
mowisz ze pomaga?? a jakie kiedy mozna rezultaty??
pozdrawiam
thx
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja robie na 5 palcach, po prostu 5 zamiast dloni do podlogi przylegaja opuszki palcow. Potem mozna oczywiscie dla urozmaicenie probowac na mniejszej ilosci paluszkow Co do efektow to wszystko wymaga cierpliwosci, ale z doswiadczen moich i kolego z zespolu ze efekty beda i to byc moze naprawde spore Pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Powiedz może coś więcej Rzadziaq:
- jak długo robiłeś
- ile serii powtórzeń

Z góry thx, mam dość małe dłonie, może pomoże, bo ten sposób z kołkami mi się za bardzo nie podoba.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie no oczywiscie zaden tam ze mnie specjalista ale powiem co wiem
Na poczatku trzeba obczaic ile wyciagniecie maksymalnie. Pompki na palcach sa o tyle trudniejsze ze bola po nich paluchy Wiec np. ja zrobilem max 10 w jednej serii wiec robilem sobie serie po 6-7 pompek. Robilem tylko kolo 2-3 serii bo jednak co bol to bol a poza tym mam chyba jakas wade wrodzona kciukow (moge zgiac pod katem 90 stopni). Cwiczylem moze z 2 miesiace, nie codziennie, ale regularnie i jestem zadopwolony z tego jak moge pile zlapac Pozdr

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 6271 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 15956
Tez moge wygiac kciuk o 90 stopniu do tylu i to tak bez niczego (w powietrzu), ale jak robie pompki na palcach (zczaiłem to z ciekawosci raz) to mi sie inne palce tez tak troche do tyłu wyginają i bolą od razu i sie boje o nie - narazie nie mam co myślec o wsadzie na 3.05 to sobie odpuszcze to cwiczenie...moze sie same palce przy grze wyrobią

Co ?

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ergonometr wioślarski

Następny temat

nowa pilka do kosza

Spalanie
Polecane artykuły