Szacuny
13
Napisanych postów
6271
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15956
Witam. Wiecie jakie mam buty do kosza - And 1 TaiChi. Chodzi oto, ze podeszwa z tyłu juz mi sie zdarła w jednym miejscu tak, ze ta cała czerwona guma zeszła i własnie "przedostałem sie" do tego przezroczystego systemu - amortyzacji czy co to jest. Czy są jakies zaklady, ktore zajmują sie nadlewaniem podeszwy w bucie ? Czy wogole cos takiego sie robi ?
Gram prawie co dzien po około 1-2 godziny w nich na betonie, a one są przeznaczone na parkiet, wiec gwarancja odpada.
Szacuny
49
Napisanych postów
1713
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
34542
niestety - buty sie zuzywaja - tak jak wykorzystane w nich systemy, ktore maja zapewnic komfor, stabilnosc i amortyzacje
i rowniez niestety - co jakis czas trzeba buty wymienic na nowe
poza tym - polecam jednak wybrac buty, ktore nie sa przeznaczone do gry w hali
Szacuny
13
Napisanych postów
6271
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15956
Juz z 4 miesiące, ale one jeszcze są calutkie dobre, tylko to jedno miejsce jest przetarte. Podeszwa najbardziej zdarła mi sie wogole z tyłu (na piecie), ale po bokach.
Szacuny
5
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
634
Nie znam sie tam na tym, ale niewiem... może idź do jakiego szewca czy coś.
Chociaż wątpię czy da sie to jakoś naprawić, bo co ten szewc zrobi?
Ale walnij jakąś ściemę, ża niby na sali sie przetarły
Zachodzące słońce często zazdrości wschodzącemu księżycowi.
Pozdrawiam ja, Juzew.
Szacuny
5
Napisanych postów
187
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
634
Dowiedziałem sie że w butach and1 tai chi gra player z The Notic, Mohammed "Goosebumps" Wenn. Jeśli taki streetballer w takich gra to chyba to sa buty na asfalt.
Tak tylko piszę
Zachodzące słońce często zazdrości wschodzącemu księżycowi.
Pozdrawiam ja, Juzew.
Szacuny
13
Napisanych postów
6271
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15956
Te buty nie są na asfalt Notica oglądalem wiele razy - wyje.bany filmik. W tych butach grało o wiele wiecej znanych graczy streeta i kosza zwykłego - widziałem gdzies spis jak szukałęm info o tych butach. Jednak to są buty na asfalt NA 100%