SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Geny

temat działu:

Trening

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3392

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 70 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 426
Witam.
Mam parę pytań :)

Czy ćwicząc nogi poprawi mi się równowaga (mam ojca który ma chore nogi więc to rodzinne) ?
I czy mając słabe geny mogę być wysportowany (mocno widoczne mięśnie,siła)?
Jak duże znaczenie mają geny w uprawianiu sportów.

Dziękuję i pozdrawiam :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 80 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 801
W kulturystyce i sportach siłowych genetyka jest czynnikiem najważniejszym na równi z dietą treningiem i regeneracją .
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 80 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 801
Dargoize
W kulturystyce i sportach siłowych genetyka jest czynnikiem najważniejszym na równi z dietą treningiem i regeneracją .
Nie wiem o co chodzi z równowaga , na pewno w jakiś sposób stabilizatory są angażowane . Poprawnie wykonując naturalne , wielostawowe ćwiczenia nie powinieneś doznać kontuzji , z rozsądnym ciężarem .Nie zakładaj ,że jeśli Twój ojciec ma problemy z nogami to ty również będziesz je miał - mój ojciec ma kapitalną genetykę pod ten sport -,moja jest średnio-słaba :/ . Nie ma więc reguł .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sprawdzenie treningu na mase.

Następny temat

Co ile zwiększać obciążenie

electro
Polecane artykuły