Szacuny
3
Napisanych postów
25
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
Hej,
podejrzewam, że nie jestem pierwszą osobą poruszającą ten temat, ale z uwagi na covidowe szaleństwa warto go poruszyć.
Zacznę od tego, że nie jestem zapalonym fitnesiakiem i nie jestem na bieżąco, dlatego będę wdzięczny za info. Czy w Warszawie można jeszcze spotkać zwykłe, osiedlowe siłownie. Nie związane z żadną siecią, od takie mordownie:) Wiem, że w mniejszych miastach zdarzają się "siłowienki" nie zrzeszone w żadną sieć. A w Warszawie? Same sieci fitness i crosowe boxy. Mam rację? Jeśli są takie, będę wdzięczny za informacje.
Szacuny
17756
Napisanych postów
132877
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464139
podaj lepiej o jaką dzielnice Ci chodzi jakiś okręg zawęź, bo całej warszawy chyba na trening nie będziesz przejeżdżał, na bemowie jest apaluz, nie jest to sieciówka, jest też KS Michael,
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
14744
Napisanych postów
53533
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402362
Nie wiem jak w Warszawie, ale mieszkam w Krk i też mi się tak wydawało, że same sieciówki. Ale jak trzeba było poszukać miejsca do treningu, które jeszcze funkcjonuje, to okazuje się, że tych osiedlówek jest trochę
Szacuny
34683
Napisanych postów
24956
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282136
Ja mieszkam w takim mieście gdzie nie ma żadnej sieciówki ale jest sporo małych fajnych silowni z klimatem i na ten moment wszystkie ogłaszaja otwarcie na now0 :)
Szacuny
3
Napisanych postów
25
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
anubis84
podaj lepiej o jaką dzielnice Ci chodzi jakiś okręg zawęź, bo całej warszawy chyba na trening nie będziesz przejeżdżał, na bemowie jest apaluz, nie jest to sieciówka, jest też KS Michael,
Konkretnie o Włochy, Ochota też może być? Czy Champion, gdzie trenowali WK funkcjonuje jeszcze?
Szacuny
237
Napisanych postów
3943
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
80353
Bedę wdzięczny za jakiś namiar na taki klubik w okolicy Fortu Bema - już nawet się zastanawiam czy nie kupić sprzętu do mieszkania - tylko wtedy fajnie by było chociaż ze dwie osoby znaleźć które by też na nim ćwiczyły, żeby troche koszty rozłożyć
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
9
W Lublinie też osiedlówek dużo zostało zamkniętych – w tym najlepszy na świecie Dragon. :/ Ale niektóre z tych ładnych obiektów wykupione zostały przez prywatnych inwestorów, dzięki czemu nie jest aż tak najgorzej. :)
Szacuny
36
Napisanych postów
202
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
1790
Jeszcze Pamiętam Stokera na Winogradach w Poznaniu i ściankę z plakatami kulturystów Ronnie, Arnold, piękna sprawa i samo żelastwo, zero gumowych j**adeł :D