Mam 66kg, 178cm wzrostu i 15 lat ile gram Gainera mógł bym brać żeby nie było skutków ubocznych.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
hehehe kolego jakich skutków ubocznych???

Gainer to jest JEDZENIE W PROSZKU. Po schabowym nie masz skutków ubocznych więc i po gainerze nie będziesz miał.
A dawka zależy od braków w DIECIE.
Zajmij się dietą a przyrosty na pewno będą
Ps. Dill Ci sprzedał jakiegoś tajemniczego gainera i teraz chcesz wiedzieć jaka jest dawka na pierwszy raz???
Nie no żartowałem

Gainer to jest JEDZENIE W PROSZKU. Po schabowym nie masz skutków ubocznych więc i po gainerze nie będziesz miał.
A dawka zależy od braków w DIECIE.
Zajmij się dietą a przyrosty na pewno będą
Ps. Dill Ci sprzedał jakiegoś tajemniczego gainera i teraz chcesz wiedzieć jaka jest dawka na pierwszy raz???
Nie no żartowałem

...
,,ile gram Gainera mógł bym brać żeby nie było skutków ubocznych"Dobre sobie gainera sporzywa sie według braków w diecie
...
niestety nie takie to piekne, to zastepuje jedzenie ale nie jest to zwykle jedzenie...jakby nie patrzec jest tam troche chemii ale ciezko okreslic skutki uboczne...biorac z glowa nic nie powinno byc
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pytanie o fazę nasycenia Creatine micronized 200 mesh
Następny temat
Krzysztof Piekarz