GABA nie ma prawa zadziałać jeżeli jesteśmy w 100% zdrowi ( są i na to myki ale nie zawsze zadziałają ) po dokładniejszy opis gaby odsyłam do Barbelsów na YT w 1 odcinku o dopingu o tym było mówione ... Rosjanie i tak wynaleźli fenibut, który pozwoli ominąć mechanizmy przy których GABA u osób zdrowych się zatrzyma w działaniu jednak nie polecam żadnej z tych substancji
...
Napisał(a)
Super. W takim razie placebo. Jak to szybko rosną te autorytety w internetach.
...
Napisał(a)
Nie tylko barbelsi o tym mówią dlatego ja gabę może kiedyś sobie kupię z ciekawości, ale na razie żal mi kasy na to 

...
Napisał(a)
To po kiego grzyba ruscy wymyślili fenibut ?
Z resztą nie mam zamiaru się z nikim spierać, jak wam pomaga nawet jeżeli to placebo to sobie używajcie, ja nikomu nie bronie

Z resztą nie mam zamiaru się z nikim spierać, jak wam pomaga nawet jeżeli to placebo to sobie używajcie, ja nikomu nie bronie
...
Napisał(a)
miałem postanowienie ze nie kupuje już zadnych magicznych suplementow, tylko bialko, bcaa i witaminy i minerały i zaczne kreatyne bo jeszcze nie mialem okazji, zawsze gdzies to umykalo, ale przekonaliscie mnie i tak i w przyszlym tygodniu jakos zakupy leca wiec dorzuce :)
Zmieniony przez - DJ_DoDo w dniu 2017-01-26 12:09:22
Zmieniony przez - DJ_DoDo w dniu 2017-01-26 12:09:22
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
ja jestem nienormalny, bo gaba na mnie dziala
dawka 2-3 g na 30min przed snem i robie sie jak baranek, nic mnie nie rozprasza i nie wkurza, nawet glosna muzyka u sasiadow. duzo szybciej zasypia mi sie. a co ciekawe zawsze przed snem przypominaja mi sie jakies sceny z dziecinstwa gdzie mialem 5-6 lat
kto by pamietal normalnie takie okresy czasu hehe
dawka 2-3 g na 30min przed snem i robie sie jak baranek, nic mnie nie rozprasza i nie wkurza, nawet glosna muzyka u sasiadow. duzo szybciej zasypia mi sie. a co ciekawe zawsze przed snem przypominaja mi sie jakies sceny z dziecinstwa gdzie mialem 5-6 lat

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Ja za to mam trochę dziwne sny po gabie, ale działa na mnie super. Z resztą nie spotkałem się jeszcze z osobą na którą by nie działała. Prędzej nie działała melatonina na niektórych znajomych(pewnie mają naturalnie wysoki jej poziom).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!