Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

FBW 3x w tyg do oceny

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 170

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 93 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1202
Witam co sądzicie o takim planie treningowym 3x w tyg i co byście ewentualnie zmodyfikowali/zamienili kolejność itd....
Będę trenował A/B/A
Wszystko rir 1-2 oprócz łydek i brzucha.

Zmieniony przez - xavo123 w dniu 04.04.2025 11:33:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582

Założyłeś temat w dziale dla zaawansowanych to przypuszczam, że masz jakieś doświadczenia za sobą.

Plan jest całkiem fajnie skomponowany ale ja bym co nieco w nim pozmieniał.

Brakuje mi jakiegoś mocnego ćwiczenia dla dołu ciała, w którym będzie można poszaleć ciężarowo. Spil squat czy suwnica nie są złymi ćwiczeniami, ale brakuje mi ciężkiego przysiadu. Podobnie z tyłem uda/plecami jest rdl ale nie masz klasyka gdzie ciężary będą zdecydowanie większe.

Grzbiet bym zrobił przed klatka piersiową bo to jednak większa partia i wymagająca więcej siły i skupienia w treningu.

Jak na barki masz wyciskanie nad głowę stojąc ze sztangą to jest w porządku.

To wiadomo tylko takie kosmetyczne wskazówki, ale jak jesteś faktycznie osobą zaawansowaną to powiedziałbym, że dość lekki jest ten plan treningowy. No chyba, że nadrabiasz tutaj intensywnością ćwiczeń.
A poza planem to klasyk przytrzymać trzeba dietę i starać się dokładać obciążenie. Jak masz dwa zestawy treningowe to spokojnie możesz je robić zamiennie

Zmieniony przez - rion10 w dniu 2025-04-09 11:25:54
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Szacuny 6781 Napisanych postów 36331 Wiek 46 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 682100
Jak dla mnie ok. Każdym treningiem warto trochę poćwiczyć i wtedy konkretnie pod siebie go ewentualnie modyfikować na podstawie doświadczenia.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy jest coś takiego jak wrażliwość mięsniowa?

Następny temat

Plan treningowy do oceny

Spalanie
Polecane artykuły