Witam chodzi oto ze po treningu powinno sie spozywac posilek zlozony glownie z weglowodanow np ryz ale ja mam taki problem ze koncze trening o 18.30 i godzine puzniej mialbym jesc np ryz czyli wychodzi ze o 19.30 a spac chodze o 21 lub 22 i mi sie wydaje ze ten posilek co spozywam potreningu to on jest jakby na noc a nanoc niepowino spozywac sie wegli czy dobrze robie ze jem ten posilek czy nie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Posiłek potreningowy to najważniejszy posiłek dnia, więc jedz go tak jak jest, mozesz ewentualnie dać przed snem twaróg z oliwą i bedzie si

Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
Przed snem jem twrog tylko ten posilek cos mi sie dziwny wydawal ale teraz wiem ze tak musi byc
...
Napisał(a)
ja bym zrobil tak:
po treningu wypij glukoze...
i potem zjedz jakis mniejszy posilek... (troche kurczaka i troche ryzu)
a na kolacje posilek bialkowy... nie ma sensu faszerowac sie weglowodanami gdy i tak niedlugo idziesz spac... po co nabierac tluszczu?
po treningu wypij glukoze...
i potem zjedz jakis mniejszy posilek... (troche kurczaka i troche ryzu)
a na kolacje posilek bialkowy... nie ma sensu faszerowac sie weglowodanami gdy i tak niedlugo idziesz spac... po co nabierac tluszczu?

"Imperare Sibi Maximum Est Imperium''
...
Napisał(a)
ISMEI wlasnie oto michodzilo tylko niebylem pewny czy calkiem z niego rezygnowac czy jak gdybym mial abona to mialbys soga a tak to chociarz taki duchowy ale jeszcze dostaniesz jak abona wykupie
...
Napisał(a)
oj panowie panowie , nierozumiecie tego wszystkiego....liczy się bilans dnia i zapotrzebowanie organizmu , jak organizm ma zapotrzebowanie na węglowodany (po treningu) to obojętnie czy ty dasz mu je o 19 , 20 , 23 , czy o 3 00 podczas snu , liczy się BILANS CAŁEGO DNIA czyli TO CO ZJECIE PRZEZ CAŁY DZIEŃ A NIE TO CO ZJECIE W JEDNYM POSIŁKU !!!!!!!!!
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Ale raczej wieczorem nie powinno byc zbyt duzego wyrzutu insuliny , owszem liczy sie bilans dnia ale lepiej te kalorie co masz walic po treningu rozloz we wczesniejszych posilkach, a wieczorem daj duzo bialka i srednio tluszczu , w nocy tez organizm musi odpoczoc a po drugie jak sie daje wegle przed snem to organizm nie produkuje hormonu wzrostu albo produkuje go w bardzo minimalnym stopniu.Takie moje zdanie , o strate miesnia sie nie trzeba martwic , bialko i tluszcze powstrzymajo katabolizm a po trzecie lepiej sie wyspisz pchajoc mniej przed snem.pozdro!!!
Ból przemija, chwała jest wieczna!
...
Napisał(a)
bzdury...
ww zjedzone po ciezkim treningu sie nei odloza, jak pisal Rothen
zjedz ww jakies + ten twarog + troche szybciejwchalnialnego bialka i idz spac spokojnie
ww zjedzone po ciezkim treningu sie nei odloza, jak pisal Rothen
zjedz ww jakies + ten twarog + troche szybciejwchalnialnego bialka i idz spac spokojnie
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
lewylife to po co się pytasz skoro tak super wiesz
pozdro Rothen
pozdro Rothen
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!