...
Napisał(a)
upolowałeś swymi rękoma czy kupiłeś ? dziczyzna dawno nie jadłem , jak byłem w Hiszpanii pod toledo w takiej wiosce to nie pamiętam ceny ( 50 euro , albo mniej ) w taki sreberku mięsko z Jelenia kupowaliśmy - smaku do tej pory nie zapomnę .
...
Napisał(a)
miałem przyjemność jedzenie jakiejś takiej hiszpańskiej kiełbasy ze świni. A fuuj
...
Napisał(a)
suszonej takie wielkie kopyto na sznurku bardzo dobre , ale trzeba się przyzwyczaić bo lekko gumowate na starcie może się wydawać .
...
Napisał(a)
nie e. Taka kiełbasa, która śmierdzi taką pleśnią, fuu Podobno to jakiś tradycyjny specjał hiszpanów
...
Napisał(a)
złapał dzika i go nie ma , pewnie jakaś śliwowica do tego poszła tylko nie rozrabiaj na mieście.
...
Napisał(a)
Oj tylko do śniadania do dzika dodałem wino wytrawne ... Dobry aromat z jałowcem się skomponowało :)
...
Napisał(a)
wow. cóż za burżuazyjne frykasy na Twoim pakerskim talerzu nigdy nie jadłam dzika, hehe, dobre to to?
...
Napisał(a)
Trzeba spróbować, bo wołowinę uwielbiam. U mnie tutaj dużo poluja, normalnie od myśliwego idzie dostać takie mieso już gotowe do przygotowania, czy trzeba je jeszcze jakoś obrabiać?
Iron Horse Series Team
Poprzedni temat
TESTO PUMP + BCAA PLUS
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- ...
- 45
Następny temat
50/50 Test Ostatniej Szansy - Fitunia (redukcja hardcore!)
Polecane artykuły