WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dieta do oceny na przyrost masy

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 777

Formularz - Proszę o pomoc

24

Waga

70

Wzrost

174

Staż treningowy

20 m-c

Obwód pasa

77

Obwód klatki piersiowej

93

Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często)

siłowania 4 x tyg

Ograniczenia żywieniowe (uczulenia, choroby)

brak

Stan zdrowia

dobry
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139
Witam,

Poniżej dieta w DT i DNT.

W DT przed treningiem kreatyna, po treningu carbo + kreatyna, 30 min po treningu odżywka białkowa.
Czy przed treningiem też brać carbo ?

Dodatkowo w posiłku 3 i 5 dodaje warzywa, które nie ująłem w bilansie
Zastanawiam się czy w diecie nie ma za mało mięsa i zamiast posiłku 4 zrobić. 120 kurczaka + 2 placki pszenne/ 500 gr czerwonych ziemniaków + warzywa. ?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 126 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5663
Po co tyle białka? Szczerze mówiąc nie jestem zwolennikiem jedzenia codziennie tego samego (może to prowadzić do niedoboru witamin i minerałów) więc zamiast kontemplować nad zamianą posiłku zobacz jak jest Ci najwygodniej.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139
Wyjdzie kolo 3 g / kg.
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12548 Napisanych postów 162251 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242672
za duzo dla cwiczacych naturalnie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
przedtem miałem mniej i waga stała w miejscu, dołożyłem łącznie 800-1000 kcal i mam nadzieje że waga ruszy. Mniejsze ilości KCAL na mnie nie działają
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12548 Napisanych postów 162251 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242672
to podbijaj wegle

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta, nada się?

Następny temat

Suplementacja

electro
Polecane artykuły