Siema, chcialbym, zeby ktos kto testowal mi powiedzial, czy daje jakis efekt tribulus, zma, oraz przede wszystkim jestem ciekaw co do polaczenia hgh activlaba day+night, czy to po prostu dziala? Bo zamierzam brac w przerwie od kreatyny, celem jest masa :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
O tribie pisałem w poprzednim temacie razem z zma i szpinakiem cholesterolem z jajek i ciężkim treningiem dużych partii na pewno zwiększy syntezę t. Ale traktuj to raczej jak półprodukty/składniki docelowego związku. Co do hgh... Jak wyżej. T da się podnieść sprawdzałem metodę jednak resztę wątpię. Kreatyna działa w nieco inny sposób.
"rozrywki możesz szukać na komendzie, albo z fajną dziewczyną"
...
Napisał(a)
Ok, troche sie dygam tego w roslinkach, bo ziola potrafia byc zabojcze :D dzieki
Zmieniony przez - Godzisław w dniu 2016-03-17 15:54:01
Zmieniony przez - Godzisław w dniu 2016-03-17 15:54:01
...
Napisał(a)
Ale ziołowy ma większą moc bo klepie, dla przykładu : Nie robiąc (anty)reklamy
miałem tribooster pewnej firmy. Nic nie było czuć, pewnie co innego ekstrach**ą albo złym rozpuszczalnikiem. I nawet po badaniach - poziom obniżony o 100jednostek mimo suplementacj.. Kup sobie zwykły z zielarni, zmiel zagotuj ostudź wypij z fusami. Wyraźnie czuć że coś działa. Dodasz resztę w/w składników to będzie lepiej.

"rozrywki możesz szukać na komendzie, albo z fajną dziewczyną"
...
Napisał(a)
No dobra, zaryzykuje :D aczkolwiek ponawiam pytanie z poprzedniego, jakk to odatawie, pokilku cyklach to nie bede mial problemow tresci lozkowej? :D w sensie nie spadnie mi tesc nizej niz byl, nie oslabi to goappodarki, zaburzy? Cos w ten desen :D
...
Napisał(a)
Nie kupuj zadnych tribulusow to nie podnosi zadnego testoseronu to dziadostwo ma na zadnie ale wyssac tobie kieszenie z mamony jak juz chesz sie bawic w podnoszenie testa w jakims tam nie duzym stopniu to Kwas D-Asparaginowy daa
...
Napisał(a)
Sorry, ze pisze jak uposledzony, ale na telefonie jestem, a paluchy za grube hehe, moglbys mi rozpiaac jak to pic , jakies cykle, ilosc, co i jak? A i mniej wiecej jaki koszt
...
Napisał(a)
dobre daa co ja bralem HI-TEC Black Devil stosuje sie 8 kaps dzeinnie ale ja bralem 5 i tez działa nie mysl ze potym urosniesz potym jest tylko lepszy sen zwiększone libido
...
Napisał(a)
Tribulus nie zwiększa poziomu WOLNEGO TESTOSTERONU we krwi co oznacza że nie pomaga budować mięsa lepiej kup sobie marsjanki i napisz ProHormony to ci placebo więcej da a $$ zaoszczędzisz a co do DAA to poziom WOLNEGO TESTOSTERONU rośnie Ale są to różnice marginalne tzn. w granicach błędu pomiarowego także jak wyżej lepszy sen i libido co do HGH to się nie wypowiem. Masy na tym większej niż na dobrej misce nie zrobisz chyba ze jak z marsjankami napiszesz sobie Hormon Wzrostu i będziesz w pupe wbijal :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
SWANSON Tongkat Ali 120 kap. Long Jack + maca
Następny temat