Chciałbym zdobyć trochę mięśni i jednocześnie spalić trochę tłuszczu. Podobno Animal oferuje dobre odżywki. Czy biorąc Animala moge brać jednocześnie odżywkę proteinową? Amoże polecacie coś lepszego niż Animala?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
białko to uzupełnienie diety nie jest suplementem który mógłby wchodzić z czymkolwiek w interakcje więc można brać ze wszystkim
co do animali to nie wiemy o jaki produkt ci chodzi bo jest tego dużo, więc się zdecyduj i wypełnij ankietę działu.
co do animali to nie wiemy o jaki produkt ci chodzi bo jest tego dużo, więc się zdecyduj i wypełnij ankietę działu.
Pomogłem?-daj sog'a :DDD
...
Napisał(a)
Animal ze stajni Universala wiadomo:), ale o który pak Ci chodzi? Jedyne co musisz uważać z białkiem to nie łączyć go w dużych dawkach z kreatyną, ale najlepiej spr na sobie bo u niektórych występują rewolucje żołądkowe:)
Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć, nawyk jest tym, co pozwala Ci wytrwać!
...
Napisał(a)
wiem, że universal, ale jest pack, stack, m-stack, test, flex, cuts i inne, więc co mam strzelać?
Pomogłem?-daj sog'a :DDD
...
Napisał(a)
"Chciałbym zdobyć trochę mięśni i jednocześnie spalić trochę tłuszczu" Jak tak bardzo zależy Ci na Animalu to proponuje Animal Pump - stack przed treningowy, a na redukcje to Animal Cuts. Cuts jest już mocnym spalaczem więc proponuje coś słabszego przed nim wziąć np. Dyma-burn Dymatize.
Motywacja jest tym, co pozwala Ci zacząć, nawyk jest tym, co pozwala Ci wytrwać!
...
Napisał(a)
ja ze swojej strony polecam dzial odzywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!