Szacuny
2
Napisanych postów
451
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16525
Ok są podane plany różnego typy na siłe i mase tylko czemu ćwiczę takim planem np 3 dni w tygodniu to za mało ?? ćwicząc według tych planów czuję niedosyt i trenuje mocniej ciężej oraz częściej. A oto pytanie czy coś jest ze mna nie tak??? Znajomi moi mówiła i na forum czytam ze np na bica to 7-9 serii. I im rozną bicepsy ja zrobię trening z 12-14 serii na małe i 12-16 na duże partie i mnie po prostu rozrywa!!!! czy to dobrze co o tym sądzicie co brać aby nie przepalić mięśnii. Trenuję około 6 miechów waga 105 bic 45,5 ( przez 6 miechów przy takim treningu urósł mi 4,5 cm roztępy mam od tricepsu do bicepsu to wewnętrznej stronie na klatce też ) tam klatka 125 przedramie 39 udo 70 (ale z jego można było by rochę zrzucic sadełka :D bo wewnetrznej strony nie mogę doprowadzić do porzątku biegałem przez 4 lata wyczynowo 4-bój lekkoatletyczny 1000m 60m 150 m oraz 150 przez plotki jedynie w czwórboju osiągnołem znaczne osiągniecia mistrz wojewóctwa Białostockiego i 17 miejsce na ogólno krajowych) 7 lat karatę
chciałbym trochę się wyrzeźbić ale wole ciężkie treningi i niemogę się przemuc co poradzić ?? bez rzadnych głupich komentarzy. Proszę.
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
a kto powiedial że na rzeżbie beda lekkie?
jeszcze z ujemnym bilansem kalorycznym- nieraz ci może i sił zabraknie...
jesli ten rodzaj trenowania ci odpowiada/naprawde daje efekty to w czym problem?
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
HE_MEN -teraz trochu nie jarzę- przecież napisałeś na końcu, że masz zamiar sie rzeźbić...
moze spróbuj regresji wobec tego.
a czy "popalisz" mieśnie czy nie zależy więcej od intensywnosci a mniej jednak od objetości.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid