Witam! mam problem nie ukrywam ze duzy . nie ćwiczyłem nigdy wogle ale chciałbym zacząć chodzi mi o wygląd klaty zeby była "taka cacy " wiecie ładnie wypukła w miare i o rece zeby było wiecej pary. Siły to ja mam (wzrost 188 , waga 88 ) ale na drążku podciągne sie nie wiecej niz 3 razy! chciałbym to zmienic. Jak zacząć? niemam sprzętu jak go samemu tanio zrobic? używki odpadają bo tego niechce. najwyżej białko samodzielne robione jakieś mixy. prosze o pomoc w napisaniu odpowiedniej diety mniej wiecej i ćwiczeń oraz jak zrobic samemu sprzęt zeby było tanio i po jakikm czasie odczułbym jakies efekty pracy? czekam na odp :) pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeśli podciagniesz się 3 razy to znaczy że tej siły właśnie nie masz...
na początek ACT(co to,jest wyjaśnione w podwieszonym poscie)
Dieta,w dziale odżywianie(radziłbym też przeczytać najpierw posty podwieszone)
odzywki słusznie sobie daruj,za wcześnie na odżywki.
na początek ACT(co to,jest wyjaśnione w podwieszonym poscie)
Dieta,w dziale odżywianie(radziłbym też przeczytać najpierw posty podwieszone)
odzywki słusznie sobie daruj,za wcześnie na odżywki.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
no ale możecie mi wszyatko dokładnie napisać bo jak czytam tam to wszystko mi sie miesza i juz niewiem jak zaczać
...
Napisał(a)
Dokładniej odnośnie diety: Zacznij odżywiać sie według 10 wskazówek żywieniowych, które znajdziesz w postach podwieszonych. W między czasie poszerzając wiedzę odnośnie tematy żywienia.
A o ACT w podwieszonym też masz, prosto i jasno.
A o ACT w podwieszonym też masz, prosto i jasno.
...
Napisał(a)
aha to za to dzieki moglibyście mi jeszcze napisać jaki sprzęt byłby mi potrzebny bo zrobienia tego co chce? najlepiej zeby dało by sie go zrobic samemu w miare co sie da
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!