Szacuny
2711
Napisanych postów
3771
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
222826
Nie podoba mi się brak szacunku ze strony Glassmana do ludzi, z którymi ten sport się mocno kojarzy. Wymiana kadry może być czasem dobrym posunięciem, ale HQ sam się zakopuje, dużo ludzi głosuje portfelem i na ten moment spadek jest rzędu 40%, zobaczymy co będzie we wtorek.
Co do workoutu, myślę że taka prosta sprawa ma nakłonić większą ilość osób do wzięcia udziału a potem pojawią się trendy utrzymywane na programowaniu na oficjalnej stronie, czyli wszystko strictem.
Szacunek dla Briggs która robiąc workout o 2 nad razem utrzymywała idealnie 1:40 na rundę od początku do końca. Mi się nie podoba workout ale "się zrobi".
Poza tym w necie już pełno tipów w stylu wioślarz jak najbliżej, kursy wpinania i wypinania- Kaman, jakie to ma znaczenie jeśli 99% osób ze mną na czele spuchnie po drugiej rundzie i będzie patrzyło pół minuty na ścianę pustym wzrokiem .
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
23300
Napisanych postów
25281
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1020606
Samo posunięcie Glassmana o zamianie formuły zawodów było jednym wielkim nieporozumieniem, tak samo email wysłany pół roku później, a po 4 miesiącach wydana książka z zasadami. Jeżeli mówi się o nadchodzących zmianach, zwłaszcza w tak dużym przedsięwzięciu i zainteresowaniu jak CF Games, to trzeba już mieć wszystko gotowe, a tutaj wyglada na działania w biegu, gasząc pożary.
Trening z cyklu prostych "couplet", osobiście lubię takie, ale czy to ma dalej sens. Okaże się w praniu.
Szacuny
2711
Napisanych postów
3771
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
222826
Jeśli chodzi o email to nie widzę problemu, boxy nie mają nic do open ani Gamesów a to nie zmienia zasad ich funkcjonowania. Co prawda pełno głupot tam nawypisywali ale głównie dotyczyły planów na przyszłość i kierunku w jakim chcą iść.