Witam ....
Mam do was pytanie odnośnie diety którą rozpoczołem żeby schudnąć.
A mianowicie co sądzicie na temat jedzenie jednego i tego samego dania codziennie kilka razy np. pierś z kurczaka, ryż, warzywa i powiedzmy że ten posiłek jem sześć razy dziennie.
Porcje mam zróżnicowane zależnie który jest to posiłek w ciągu dnia, czyli do południa ( do treningu ) w posiłku staram się dawać wiecej węglowodanów niż po południu ( po treningu ), a z koleji posiłek zaraz po treningu bedzie miał przewage biłka. Więc ilośc danego składnika bedzie zróżnicowana wzgłedem potrzeb organizmu.
I moje konkretne pytanie to: jeśli rozpiszę sobie danie które bede jadł np. sześć razy dziennie i bedzie ono dostarczało mojemu organizmowi dokładnie wszystko co potrzebuje to czy można uznać to za dobrą dietę ???
Jakie były by efekty uboczne takiej diety ( proszę tylko o efekty natury organizmu a nie psychiki ... domyślam się że przy takiej diecie następuje szybko załamanie )
Z uszanowaniem
"SILVERQUICK"
Waga: 95
Wzrost: 173
Obwód klatki: 100
Obwód ramienia: 0
Obwód talii: 110
Obwód uda: 0
Obwód łydki: 0
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 0
Aktywność w ciągu dnia: ,,,
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: ,,,
Odżywianie: ,,,
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: ,,,
Stan zdrowia: ,,,
Preferowane formy aktywności fizycznej: ,,,
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: ,,,
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: ,,,
Stosowane wcześniej diety: ,,,
Mam do was pytanie odnośnie diety którą rozpoczołem żeby schudnąć.
A mianowicie co sądzicie na temat jedzenie jednego i tego samego dania codziennie kilka razy np. pierś z kurczaka, ryż, warzywa i powiedzmy że ten posiłek jem sześć razy dziennie.
Porcje mam zróżnicowane zależnie który jest to posiłek w ciągu dnia, czyli do południa ( do treningu ) w posiłku staram się dawać wiecej węglowodanów niż po południu ( po treningu ), a z koleji posiłek zaraz po treningu bedzie miał przewage biłka. Więc ilośc danego składnika bedzie zróżnicowana wzgłedem potrzeb organizmu.
I moje konkretne pytanie to: jeśli rozpiszę sobie danie które bede jadł np. sześć razy dziennie i bedzie ono dostarczało mojemu organizmowi dokładnie wszystko co potrzebuje to czy można uznać to za dobrą dietę ???
Jakie były by efekty uboczne takiej diety ( proszę tylko o efekty natury organizmu a nie psychiki ... domyślam się że przy takiej diecie następuje szybko załamanie )
Z uszanowaniem
"SILVERQUICK"
Waga: 95
Wzrost: 173
Obwód klatki: 100
Obwód ramienia: 0
Obwód talii: 110
Obwód uda: 0
Obwód łydki: 0
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 0
Aktywność w ciągu dnia: ,,,
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: ,,,