"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Ten koleś wyglądał na 65 w rece. Jakieś +-190cm. I jak by ważył ze 150kg

Pudzianowski nie zrobił nawet 10% wrazenia na mnie jak on.
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16

Ja chyba też widziałem tego typa w maju w Kato na skrzyżowaniu przy stawowej - wysiadał z furki. Aż musiałem se na chwile przystanąć i ściemnić że telefon odbieram - żeby przypału nie było że gały na niego wybałuszam

Niestety nie miałem czasu zrobić fotorelacji - bo byłem spóźniony na zajęcia.
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
W świecie baranów wolimy byc Wilkami =] hrhr..