SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co na drugie śniadanie i podwieczorek ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1023

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 27 Wiek 22 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 252
No siemka, przychodzę do was z pytaniem, a mianowicie co jeść sobie na drugie śniadanie i podwieczorek. Na śniadanie jest to zazwyczaj owsianka, obiad to zazwyczaj ~ 1kg mięsa + dodatki w postaci węgli (nie przykładam do tego za dużej wagi) i na kolację np. jajecznica z 6 jajek. Więc co na drugie śniadanie i podwieczorek, dodam że mam do dyspozycji prawie ciągle masło orzechowe z meridiana i też nie wiem do czego go mogę używać za bardzo ;) Z bułkami już mi się trochę nudzi :P
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 974 Napisanych postów 11356 Wiek 4 lata Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 191268
Witaj,
Sądząc po poście masz małą wiedzę odżywianiu , 1kg mięsa na raz jesz ? Najlepiej będzie jak wypełnisz ankietę działu a także wrzucisz swój jadłospis w takiej formie https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Wiesz co to jest bilans kaloryczny ?
Pozdrawiam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na masę i produkty wysoko-kaloryczne.

Następny temat

redukcja - problem

WHEY premium