WItam! Planuje zacząć cykl i chce kupić CLOUTA myśle brać go przed treningiem i jeszcze chaiłbym coś dokupić po treningu? CO polecacie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jednak wybrałem jeszcze inne rozwiązanie NOZ + CLOUT 30 min przed treningiem NOZ a po CLout a dnt clout rano noz przed muay thai :)
...
Napisał(a)
Osobiscie polecam storma sam teraz bede jechac na tym wraz z shockiem dobrym wyborem bedzie tez HP lub KA ;)
Bodybuilding is living
...
Napisał(a)
dodaj HP XP albo CP zwykłe mono też nie zaszkodzi ;] chociasz polecił bym jeden z tych pierwszych
nie p******- ZARZUCAJ!!!!
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA MOJE BŁEDY WYNIKAJĄCE Z BRAKU SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO W DOMU
SPAM http://www.sfd.pl/-t458742.html
...
Napisał(a)
nie bierz xp(same złe opinie ten nowy jest całkiem do dupy) wez lepiej HP albo 240 kaps KA z fitnessauthority,efx - bo ten najlepszy:D pozdro
Bodybuilding is living
...
Napisał(a)
to czyli jak brać clot + hp clout przed treningiem porca i hp po treningu porcja
...
Napisał(a)
ja bym zrobił tak rano clout przed treningiem clout i po HP albo rano HP zamiast clouta pozdro
Bodybuilding is living
...
Napisał(a)
polaczenie clouta z horse powerem jest bardzo chwalone 

DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
to jak radzicie brać ? bo w cloucie jest porcji 50 czyli jak bym brał 2 razy dziennie to by starczyło na 25 dni nie wiem czy nie zamało?
...
Napisał(a)
to bierz przed treningiem clout a po HP ale mozesz pokombinowac np:pierwszy tdzien rano clout drugi tydzien rano HP wtedy starczy CI na dłuzej,pokombinuj cos :) pozdro
Bodybuilding is living
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!