...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
w koncu ktos zrozumial o co mi chodzi. kazdemu sie wydaje ze samo branie uczyni go ogromnym. tylko wiekszosc podkoksuje, a potem wyglada tak jak przed kuracja. bo nie chce sie regularnie na silke chodzic, albo odzywiac dobrze. a jak juz wspomne o rezygnacji z alkoholu albo innych wspomagaczy to wiekszosc zaraz zblednie.
szanuje kazdego kto sie bierze za sztange, ale dobrze by bylo gdyby inni tak samo do tego podchodzili
szanuje kazdego kto sie bierze za sztange, ale dobrze by bylo gdyby inni tak samo do tego podchodzili
...
Napisał(a)
czego chcesz zle nie jest,z tego co widac na focie to wielki jestes
jak mozesz to zapodaj jeszcze jakies foty
jak mozesz to zapodaj jeszcze jakies foty
...
Napisał(a)
Ogromne ramiona i b. wąska talia jak na tą mase !
Wyrzeźbisz się i będziesz dosłownie za***iście wyglądał
Pozdrawiam

Pozdrawiam
"...Umiesz liczyć to na siebie licz..."
...
Napisał(a)
nie wiem, nie chce byc jakis taki co sie czepia...ale zdaje mi sie,ze te zdjecia sa rozciagniete i wogole wyedytowane,ramiona nie proporcjonalne, wyglada ze w lapie masz ponad 50 a w przedramieniu 30 :)
...
Napisał(a)
tak patrzyłem w zbliżeniu na te zdięcie i... wydaje mi się ze nie było ruszane
jeśli dobrze mi sie wydaje to za***iście wyglądasz

jeśli dobrze mi sie wydaje to za***iście wyglądasz

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dzieki chlopaki, szczegolnie za wąską talie
. a jesli chodzi o zdjecia to nic nie bylo przy nich robione, zrzucilem z kamery cyfrowej bez zadnych manipulacji. a jesli chodzi o wspomaganie to akurat to byla akurat znizka formy- brak suplementacji nieregularne treningi i slabe odzywanie.teraz juz jest lepiej. odrobilem zaleglosci i zaczynam znowu budowac:)
trzymajta sie równo:)

trzymajta sie równo:)
...
Napisał(a)
Z tego co widać to jedynie przedramie do poprawy
Pozdrawiam

Pozdrawiam

"...Umiesz liczyć to na siebie licz..."
...
Napisał(a)
czesc!! osobiscie to jest to co mi sie podoba najbardziej--ladna masa!!! przedramie do poprawy,i w okolicach brzucha tam widac niezly tluszczyk!! jest ok!!
JAGGER
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!