a ja mam 186cm i 40 w bicu! mysle ze do wakacji uzbieram chociaz jeszcze ze 3 cm
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Tyle ile jest kulturystów tyle jest różnych bicepsów. Znam gościa co ma 45 cm w bicu , wygląda on raczej okropnie, bezkształna owalna masa, a ćwiczy. Tak więc zbudowana łapka od "zera" np. od 31 cm do np. 36 -39 cm wygląda bardzo dobrze. Statystyka to tylko statystyka a dopiero w rzeczywistości okazuje się czy te 36 to mało czy dużo.
1
...
Napisał(a)
misiosz,tak jak stwierdziles z ta genetyka,mam duze przyrosty,a tak w ogole mam duzy triceps,bo lubie pompki na poreczach,a co z tym tluszczem to tylko troche
...
Napisał(a)
Panie i Panowie...
nie naskakujmy na człowieka - może on w calach mierzył...
)
No dobra - nie przejmuj się, ja mam 193 i też 36 w bicepsie. Ale za to robię kotwiczkę... :)
BARDZO Zły I Groźny Czarny Ninja
nie naskakujmy na człowieka - może on w calach mierzył...

No dobra - nie przejmuj się, ja mam 193 i też 36 w bicepsie. Ale za to robię kotwiczkę... :)
BARDZO Zły I Groźny Czarny Ninja
1
...
Napisał(a)
g4bb3r nie dużo mniej 34 cm,biceps cwicze metoda progresji(piramidowo jak to niektórzy nazywają)ulubione cwiczenie unoszenie hantelek z jednoczesnym skrecaniem przedramienia
...
Napisał(a)
ja ćwiczę około 1 miechów mam 180 wzrostu i 37 w bicepsie, Ostatnio łapię małego doła bo biceps stoji w miejscu .
Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
elektryczna stymulacja mięśni
Następny temat