Szacuny
12
Napisanych postów
4405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
46052
Niech wyjaśnią jak najbardziej, ale mam prośbę zwłaszcza do Dafenga: krytyka jest jak najbardziej dozwolona, ale merytoryczna, bez niepotrzebnych złośliwości i ogólników o manipulacji. Napisz jakie masz konkretnie zarzuty a Tsailifo się zapewne ustosunkuje
Zmieniony przez - searme w dniu 2009-11-11 00:16:48
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
Szacuny
0
Napisanych postów
69
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
640
wow cenzura gorzej niż za komuny, mnie to niestety nie rusza. clip jest zmanipulowany wystarczy tylko popatrzeć dokładnie, pokazuje tylko powtórki technik zawodnika clf jak to leje tego z modliszki. w drugą stronę już nie. twórcy tgo clipu nie pokazują walki kiedy zawodniki modliszki demoluje zawodnika clf. dlaczego? wiadomo bo nie da się tego pokazać jako sukces. Paweł jeśli chciałeś zaprezentować nasze style to wybrałeś bardzo zły przykład z modliszki tu jest niewiele. człowiek który walczył od nas był całkowicie nieprzygotowany wyszedł tylko aby druga strona nie zarzuciła mu tchórzostwa. konflikt pomiędzy clf a modliszką widać tu wyraźnie. konflikt ten jednak dotyczy tylko jednej sekcji w Turku np w pozostałych miastach tego nie ma. wynika to z tego że "wielcy bracia S" prowadzący clf w Finlandii są właśnie z Turku i nie mogą darować człowiekowi że po 12 latach ćwiczenia u nich, ba bycia instruktorem w clf odszedł na modliszkę. jak chcemy zaprezentować nasze style to pokażmy coś konkretnego a nie bardzo kiepską walkę po której i tak nikt nic nie zrozumie.
Szacuny
2
Napisanych postów
678
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5210
Ależ ja nie wkleiłem tego filmu by promować cokolwiek, bo widać dokładnie jak ten film jest zrobiony lecz żeby uśmiechy zagościły na minach niektórych ponuraków :)