A więc tak z diety wychodzi mi ok 370g węgli z faktu, że jestem Ekto muszę zjadać chociaż te 450g możecie podać czym mogę uzupełnic? Szukałem dużo w sumie to nie ma co podawać bo węgle to kasze, ryż itp jednak miałbym problem ze zjedzeniem kolejnej torebki, nawet nie ze względu samego apetytu ale z braku czasu a jem też w szkole ryż. Myślałem nad kupnem gainera/carbo ale wolałbym uniknąć kupowania prochuu...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
najpierw ułóż dietę, SMACZNĄ, bo jak mówisz nie zjesz jej, pewną ilość węglowodanów mogą stanowić owoce, laktoza ( z mleka ) nie tylko złożone węglowodany
nie musisz pić prochu
nie musisz pić prochu
...
Napisał(a)
Dietę mam ułożoną, tzn w zjedzeniu tego co teraz nie mam jakiegoś problemu ale brak czasu ostatni posiłek to jakoś 22-23 kończę a w ciągu dnia nie bardzo mam miejsce gdzie wcisnąć. Co do mleka to piję ok litr każdego dnia
...
Napisał(a)
wlacz tez ziemniaki do diety, makaron, spróbuj robic omlety/placki/nalesniki- powinny łatwiej wejsc niz na sucho
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Bardziej urozmaicaj dietę, poprawa organizacja i oraz czas przyrządzania posiłków.
Z reguły z tym mają ludzie największy problem właśnie twierdząc '' że nie mają czasu''
jest tyle opcji jedzenia w szkole szybkich posiłków np:
- omletów, ciastek owsianek / ryżowych
- zbilnansowanych kanapek
- szejki, koktajle, smoothie itp
- serki wiejskie , orzechy
- owoce
Z reguły z tym mają ludzie największy problem właśnie twierdząc '' że nie mają czasu''
jest tyle opcji jedzenia w szkole szybkich posiłków np:
- omletów, ciastek owsianek / ryżowych
- zbilnansowanych kanapek
- szejki, koktajle, smoothie itp
- serki wiejskie , orzechy
- owoce
...
Napisał(a)
osobiście polecam Ci takie placuszki : jajko , ugotowany ryż , brokuł , kurczak surowy - wszystko do blendera i na patelnie na tłuszcz. wychodzą zaj**iście dobre placki na ciepło jak i na zimno. idealne do podjadania w ciągu dnia, a można wziąć je wszędzie ze sobą 

kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedzi i za przepis, napewno wypróbuję. Myślałem też właśnie nad jakimiś ciachami z owsianki żeby szamać też w szkole jak już się ryż ogarnie a potem między posiłkami. Niby nie duże ilości węgli ale zawsze coś, zależy ile się wcisnie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!