Szacuny
0
Napisanych postów
33
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1941
Klasyk :]... Świetne ramię i szacunek za to że jeszcze 10 lat temu chciało mu się występować w mastersach. jednak na jednym z ostatnich zdjęć wypada blado bo jest tam... Zane mistrz :)
Mam do ciebie Kruszek wielką prośbę, wiem że zdjęć Franka jest w tym dziale mnóstwo ale jakbyś założył topic z obszerną i uporządkowaną galerią tego mistrza to jestem gotów budować ci ołtarz :D
"Uliczne chwile, Powiem tylko tyle bo nie ważne kto i ile.
Szacunek dla każdego zawodnika
Co podejmie walkę." - Klatka
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
Spokojnie Nail - jak już wspomniałem, myślę o takich jak ty
Rzeczywiście nie ma tu Franka - zadziwiające, pewnie ktoś myślał, że tak znane nazwisko już zostało przewałkowane i zapomniał.
Ja też tak szczerze powiedziawszy myślałem, Frank to legenda, bóg, jedyny w swoim rodzaju i najlepszy kulturysta w historii tego sportu.
Szacuny
2
Napisanych postów
125
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1730
aj, nie obróciłem
pamiętam jak podziwiałem to zdjęcie gdy byłem małolatem, dużo bardziej wolę oglądać kulturystów z minionej epoki niż dzisiejszych, napinających do przesady każde włókno wyglądających jakby się drutem miedzianym poobwijali koksiarzy, z resztą trudno takich kolesi jak gregg valentino czy innych nazwać kulturystą- moim zdaniem, w porównainu do dawnych mistrzów wyglądają jak półtusze wieprzowe
Jedź do niemiec na wakacje- majątek Twoich dziadków już dawno tam jest.
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
To poprawiam.
No i zgadzam się, dawne sylwetki były cudowne, kiedy miałem trzynaście lat i zobaczyłem zdjęcia Franka Zane i Haneya to szczęka mi opadła z wrażenia, teraz wszystko poszło w złą stronę. Nawet mojej mamie podobają się zdjęcia Franka czy Drapera, jak pokazałem jej Colemana to omal zawału nie dostała
Szacuny
8
Napisanych postów
717
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12479
mnie sie najbardziej podoba właśnie różnica obwodów między taliąa górą :) dół szczupły a góra masywna .... brak wydętego brzucha jak u dzisiejszych zawodników :) choć racjęmają ci co zauważaja braki w muskulaturze brzusia :)
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "