WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Boyer Coe

temat działu:

Z archiwum kulturystyki

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 65305

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 33 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1941
Klasyk :]... Świetne ramię i szacunek za to że jeszcze 10 lat temu chciało mu się występować w mastersach. jednak na jednym z ostatnich zdjęć wypada blado bo jest tam... Zane mistrz :)
Mam do ciebie Kruszek wielką prośbę, wiem że zdjęć Franka jest w tym dziale mnóstwo ale jakbyś założył topic z obszerną i uporządkowaną galerią tego mistrza to jestem gotów budować ci ołtarz :D

"Uliczne chwile, Powiem tylko tyle bo nie ważne kto i ile.
Szacunek dla każdego zawodnika
Co podejmie walkę." - Klatka

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 93 Napisanych postów 17167 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 56957
Spokojnie Nail - jak już wspomniałem, myślę o takich jak ty

Rzeczywiście nie ma tu Franka - zadziwiające, pewnie ktoś myślał, że tak znane nazwisko już zostało przewałkowane i zapomniał.
Ja też tak szczerze powiedziawszy myślałem, Frank to legenda, bóg, jedyny w swoim rodzaju i najlepszy kulturysta w historii tego sportu.

Jasne że będzie post!!!

Wesoły wegan :)

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 125 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1730

było już to zdjęcie i tekst na forum ale 2 lata temu a ja już zeskanowałem.
absolutnie warto przypomnieć i podziwiać

Jedź do niemiec na wakacje- majątek Twoich dziadków już dawno tam jest.

...
Napisał(a)
Początkujący

cd

...
Napisał(a)
Początkujący

aj, nie obróciłem
pamiętam jak podziwiałem to zdjęcie gdy byłem małolatem, dużo bardziej wolę oglądać kulturystów z minionej epoki niż dzisiejszych, napinających do przesady każde włókno wyglądających jakby się drutem miedzianym poobwijali koksiarzy, z resztą trudno takich kolesi jak gregg valentino czy innych nazwać kulturystą- moim zdaniem, w porównainu do dawnych mistrzów wyglądają jak półtusze wieprzowe

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 93 Napisanych postów 17167 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 56957

To poprawiam.

No i zgadzam się, dawne sylwetki były cudowne, kiedy miałem trzynaście lat i zobaczyłem zdjęcia Franka Zane i Haneya to szczęka mi opadła z wrażenia, teraz wszystko poszło w złą stronę. Nawet mojej mamie podobają się zdjęcia Franka czy Drapera, jak pokazałem jej Colemana to omal zawału nie dostała

Wesoły wegan :)

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 10215 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 55546
Nom ramie mial niesamowite! Brzuch slaby, ale jak sam pisales genetyki nieoszukasz ale i tak wielki byl z niego kulturysta
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 717 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 12479
mnie sie najbardziej podoba właśnie różnica obwodów między taliąa górą :) dół szczupły a góra masywna .... brak wydętego brzucha jak u dzisiejszych zawodników :) choć racjęmają ci co zauważaja braki w muskulaturze brzusia :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 917 Wiek 4 lata Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25285
ja wiem czy taki wielki mial biceps... raczej triceps duzy

arniego biceps byl najladniejszy wg. mnie

Zmieniony przez - unquel w dniu 2006-08-08 13:14:39

Powrót do treningu po 2 latach.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 182786
http://f.sfd.pl/sb.asp?w=400&p=1/images2006/20060506133521.jpg 
ta fota mnie rozwalila
tak to juz jest... pomysl sobie jak beda wygladac "kulturysci" za pare/parenascie lat

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Scott Wilson

Następny temat

Chuck Sipes - Siłacz i Kulturysta

Shoty
Polecane artykuły