...
Napisał(a)
W tym temacie tylko i wyłącznie deklarujemy się na zapisy pierwszych bluz jak na wzorze szarych,rozmiarówkę postaram się wrzucić jak najszybciej.Są to wstępne zapisy oczywiście nikogo one nie obligują potem do zakupy ale proszę przemysleć sprawę zanim się zgłosicie,tak jak napisałem bluza będzie liczona z lekką górką ok 1-2 złoty na sztuce(ta kasa pójdzie na zakupienie dwóch trzech dodatkowych bluz do działu które będą do wygrania w konkursach.)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
lodzianin1 2 sztuki XXL biorę dwie i każdego namawiam na dwie koszt smieszny,materiał dobry i potem już takiej bluzy panowie nie kupicie 

...
Napisał(a)
Rowniez biore szt 1 tylko co do rozmiaru XL lub XXL poczekam za rozmiarowka
...
Napisał(a)
Ja poproszę 2 sztuki XL lub XXL ale czekam na rozmiarówkę.
Dąż do celu, gdy wszyscy jeszcze śpią.
...
Napisał(a)
2xL
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
2 sztuki zamawiam ale też rozmiar XL lub XXL, poczekam na rozmiarówkę
...
Napisał(a)
1x L poproszę.
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
2 * XL ale licze na to ze beda 2 rodzaje bluz do wyboru - nie chce miec 2 identycznych jedna moze byc z kapturem druga bez --
..było losowanie..padło na Ciebie choć Ciebie na nim nie było
...
Napisał(a)
Gymwork 1 sztuka dla mnie
Zmieniony przez - GYMwork w dniu 2014-08-25 14:43:36

Zmieniony przez - GYMwork w dniu 2014-08-25 14:43:36
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
Poprzedni temat
BLUZY-DOPING TEAM SFD
Następny temat
Test składkowy-czas na białka