Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1507
Witam,sory ze to pewnie któryś z entych tematów o bieganiu ale po przeczytaniu nie jednego artykułu chce zebyscie ocenili to co napisze o bieganiu
Cwicze kick-Boxing i siłownie pare lat,teraz mam zamiar wystatowac w zawodach i powoli musze zadbac o duza lepsza kondycje niz ta co teraz mam.Dieta i suple sa,wiedza o treningach tez,ale nigdy nie biegałem solo i dlatego pewne niejasnosci mam.
chce biegac w te dni co chodze na siłownie.I teraz pytanie czy biegac na czczo przed sniadaniem??wtedy najefektywniej pali sie tłuszcz ale czy wyrobie tez wtedy dobra kondycje??czy lepiej biegac za dnia kiedy glikogenu w miesniach jest duzo...????
THX za kazda madra rade
Zmieniony przez - Biker01 w dniu 2009-10-05 22:35:15
Szacuny
0
Napisanych postów
1400
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6892
Jak masz wieczorem trening, czy to siłka czy kick, to lepiej biegaj rano. Ja zawsze jak miałem trening wieczorkiem to biegałem rano i dawało to naprawdę fajne efekty. Może jest to sport trochę inny niż Twój, ale możesz spróbować.
Szacuny
0
Napisanych postów
1400
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6892
Ja tam nigdy nie lubiłem biegać na pusty żołądek, bo zawsze mnie ssało. Ale znowu jak się przejadłem to się chciało puścić pawia. Więc najlepiej coś przegryźć ale się nie najadać, tak moim zdaniem.