...
Napisał(a)
Ile bicep powinien urosnac u osoby poczatkujacej w 6 miesiecy? ; ) podajcie jakies od do ile cm:p i ile musi minimum urosnac zeby powiedziec ze ma sie gen na biceps?:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Takie pytania to do wróżbity macieja.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)

Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
...
Napisał(a)
myślę że urośnie w przedziale 0-20cm wszystko zależy od jaką ilością kreatyny będziesz go nacierał przed spaniem
...
Napisał(a)
Raadek 1990 uważaj bo jeszcze chłopak uwierzy 

...
Napisał(a)
Mephisto88 przecież nacieranie wybranych partii mięśniowych monohydratem z wodą to podstawa + oczywiście jakiś cykl na hmb
Zmieniony przez - mytant w dniu 2014-01-12 18:09:52

Zmieniony przez - mytant w dniu 2014-01-12 18:09:52
...
Napisał(a)
Z tym nacieraniem to nie głupota, ale akurat chodziło o inną substancję którą się ciało naciera, nie pamiętam już o co chodziło dokładnie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zapewne chodziło o synthol. Wg producenta służy on do nacierania mięśni przed pozowaniem 

...
Napisał(a)
mytant to ja już wiem co przez tyle lat robiłem źle xD 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!