:)
...
Napisał(a)
I jak?? piec az mi sie ta masa zarumieni, podejdzie pod gore czy nie wiem jakie tam sa jeszcze sposoby na to zeby wybadac czy ciasto jest upieczone czy normalnie piec tyle tyle czasu co w kuchence??
...
Napisał(a)
KOCHAM Cię nomralnie :D
Sog
Sog
"Nie ma rzeczy niemożliwych.
Pańskie życzenie jest tylko drogie."
...
Napisał(a)
Ja mam pytanie jak z żywotnoscia tych batoników ile to mozna przetrzymywac i gdzie najlepiej ??
...
...
Napisał(a)
Trochę zmodyfikowałem przepis i dodałem o jednego banana więcej, 100g orzechów włoskich i 100g rodzynków i jest mistrzostwo świata. O wiele lepsze, chociaż ori wersja też była kozak.
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
...
Napisał(a)
Panowie taki przepis da rade ??
0,5 l mleka 0.5%
5 jaj całych i 4 białka
250 g twarogu chudego
20 g orzechów wł
30 g migdałów
5 łyżek kakao nisko tłuszczowego
2 łyżki duże rodzynek
Z tego wychodzi w moim przypadku 5 obfitych porcji ciasta... Każda z nich ma ok: 26B/12T/14WW, nie dawałem odżywki ponieważ takowej nie posiadam :P Wole jajka :)
0,5 l mleka 0.5%
5 jaj całych i 4 białka
250 g twarogu chudego
20 g orzechów wł
30 g migdałów
5 łyżek kakao nisko tłuszczowego
2 łyżki duże rodzynek
Z tego wychodzi w moim przypadku 5 obfitych porcji ciasta... Każda z nich ma ok: 26B/12T/14WW, nie dawałem odżywki ponieważ takowej nie posiadam :P Wole jajka :)
Silesian Cage Club
...
Napisał(a)
ok B 130,3 WW 70,2 T 63,5 niecale 1400 kcal według dziennika vitalmaxa
Silesian Cage Club
Poprzedni temat
Kurczak indonezyjski
Następny temat
KOKOS MUFFINS <babeczki kokosowe> LOW CARB
Polecane artykuły